Logo

Σε ...νεκρό ρίχνουν την ευθύνη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου



 
 

Στον δολοφονημένο Άρμπερ Μπάκο ρίχνουν την ευθύνη για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί στις απολογίες τους στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών όπου εκδικάζεται η υπόθεση.

Στις απολογίες τους ακολούθησαν την ίδια υπερασπιστική γραμμή, υποστηρίζοντας ότι την εντολή για τον εκφοβισμό του Μιχαλη Ζαφειρόπουλου, δικηγόρου του επιχειρηματία Άρη Φλώρου, την έδωσε ο Αρμπερ Μπάκο ο οποίος στη συνέχεια δολοφονήθηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στην απολογία του ο πρώτος φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας, Κλοντιάν Λεκοτσάι (σ.σ. φερόμενος αρχηγός της μαφίας των φυλακών) υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου.

«Να πω ότι είμαι καθαρός ουρανός, δεν είμαι. Αλλά για αυτά που έχω κάνει, έχω καταδικαστεί. Δεν έχω σχέση με τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου. Ο Μπάκο ενέπλεξε το όνομά μου πίσω από την πλάτη μου. Αυτός έδωσε την εντολή στον Μπραχιμάι να πάει στον Ζαφειρόπουλο για να τον τρομάξει. Ήταν η κακή του τύχη να πάει η σφαίρα στο συκώτι και να πεθάνει. Ήθελαν να πάρουν λεφτά από τον Αριστείδη Φλώρο μέσω του Ζαφειρόπουλου και να πάρουν στοιχεία από το δικηγόρο για το πού μένει ο Φλωρος».
Μάλιστα, υποστήριξε πως στην υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, ο Άμπερ Μπάκο του μετέφερε πως την εντολή την είχε δώσει ο Αριστείδης Φλώρος. «O Mπάκο μου είπε ότι είχαν συμφωνήσει 100 χιλιάδες ευρω. Tην εντολή την είχε δώσει ο Φλωρος. Επειδή η δουλειά δεν έγινε, δεν πήραν χρήματα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο δεύτερος φερόμενος ως ηθικός αυτουργός Ντούλτσε Όλντι (σ.σ. έχει καταδικαστεί ως φυσικός αυτουργός στην απόπειρα δολοφονίας Αντωνόπουλου).

«Για μένα καλό είναι να βγει η αλήθεια. Να μαθει και η οικογένεια γιατί και πώς έγινε. Όχι για μένα. Εγώ είμαι ήδη καταδικασμένος. Μου κατέστρεψε τη ζωή ο Μπάκο. Είμαι ο τελευταίος που έμαθα τι έγινε.. Η οικογένειά του όμως πρέπει να μάθει την αλήθεια. Είναι κρίμα» ανέφερε στην απολογία του.

Το νεκρό Μπάκο «έδειξε» και ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός, της δολοφονίας, Ιμπραχήμ Μπραχιμάι.

«Να τον τραυματίσω ήθελα και να τον φοβίσω για να φύγει το μήνυμα. Την εντολή μου την έδωσε ο Άρμπερ Μπάκο, ο Λεκοτσάι και Ντούλτσε δεν έχουν καμία σχέση» είπε στην απολογία του απολογούμενος.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Οκτωβρίου με την αγόρευση του Εισαγγελέα της Έδρας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2019 από directNEWS.gr

 

 

 


Τελευταία Δικαστικά