Logo

Σκάνδαλο Novartis: Καλούνται να καταθέσουν Σαμαράς, Βενιζέλος, Αβραμόπουλος



 
 

Οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης ξεκινούν την έρευνά τους για τις καταγγελίες πολιτικών περί μεθοδεύσεων στη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis και του αντεισαγγελέα Α.Π., Ιωάννη Αγγελή που έκανε λόγο για «πολιτική στόχευση» ενώ επιπλέον είχε αναφερθεί και στο ρόλο του αποκαλούμενου «Ρασπούτιν».

Πρώτο βήμα τους, στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή τις καταγγελίες του κ. Αγγελή, είναι η κλήση ως μαρτύρων των πολιτικών προσώπων καθώς και του κ. Αγγελή. 

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αντεισαγγελείς Α.Π. έχουν καλέσει την ερχόμενη εβδομάδα τους Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο και Δημήτρη Αβραμόπουλο, οι οποίοι έκαναν λόγο για σχέδιο «πολιτικής εξόντωσής τους». 

Παράλληλα, οι ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί διερευνούν από μηδενική βάση τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ως μάρτυρας θα κληθεί και ο κ. Αγγελής, ο οποίος αναμένεται να ερωτηθεί από τους συναδέλφους του για το όνομα του Ρασπούτιν, το οποίο όπως ανέφερε επισήμως, του είχε αποκαλύψει η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξενη Δημητρίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά