Logo

Στο αρχείο υπόθεση βιασμού 22χρονης από 28χρονο dj



 
 

Στο αρχείο τέθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου η υπόθεση απόπειρας βιασμού 22χρονης από 28χρονο dj του νησιού.

Το δικαστικό συμβούλιο αποφάνθηκε ότι τα στοιχεία της προανάκρισης και οι μαρτυρικές καταθέσεις «δεν δύναται να εισφέρουν τα στοιχεία αυτά στη διαμόρφωση κάποιας ασφαλούς δικανικής κρίσης». Με βάση αυτό το δεδομένο αποφάσισε να μην γίνει κατηγορία σε βάρος του 28χρονου για την πράξη της απόπειρας βιασμού για την οποία κατηγορήθηκε.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στις 24 Απριλίου 2019 μετά από καταγγελία της 22χρονης στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας και ενώ βρισκόταν μαζί με τον κατηγορούμενο στο σπίτι του, προσπάθησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Στο σπίτι βρέθηκαν μαζί για να τη βοηθήσει να διαμορφώσει το βιογραφικό της σημείωμα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο κατηγορούμενος σταμάτησε την όποια προσπάθεια του, καθώς στον χώρο μπήκε η αδελφή του.

Από την πλευρά του ο 28χρονος στην απολογία ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, είχε αρνηθεί τη σε βάρος του κατηγορία.

Ο 28χρονος που εργάζεται ως dj, είχε υποστηρίξει πως δεν τον ενδιαφέρει ερωτικά η νεαρή κοπέλα, καθώς διατηρεί δεσμό με φίλη της με την οποία μάλιστα επρόκειτο να παντρευτούν. Μάλιστα την είχε απειλήσει πως θα αποκαλύψει στη σύντροφο του και φίλη της 22χρονης, τα συναισθήματα που έτρεφε για εκείνον.

Υποστήριξε δε ότι η κοπέλα τον κατηγόρησε για απόπειρα βιασμού, μετά την απόρριψη τουν να ενδώσει στις δικές τις ερωτικές διαθέσεις, αλλά και μπροστα στον κίνδυνο να αποκαλύψει στη σύντροφο του, τα συναισθήματα της γι' αυτόν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά