Logo

Εισαγγελική πρόταση: Σε δίκη οι φυσικοί αυτουργοί και 4 αστυνομικοί για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου



 
 

Την παραπομπή σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας των δύο φυσικών αυτουργών και 4 αστυνομικών, προτείνει ο αρμόδιος Εισαγγελέας για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Στην πρόταση του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, ο εισαγγελικός λειτουργός προτείνει την παραπομπή σε δίκη για το αδίκημα της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης των δύο φυσικών αυτουργών, του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και του διερχόμενου μεσίτη, αλλά και τεσσάρων αστυνομικών που είχαν σπεύσει στο σημείο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφανθεί ως προς την παραπομπή ή μή των κατηγορουμένων.

Από την πλευρά της η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου θεωρεί ότι είναι μία θετική εξέλιξη η παραπομπή των κατηγορουμένων, αν και περίμενε την παραπομπή για πιο σοβαρό αδίκημα, αυτό της ανθρωποκτονίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πολυσέλιδο πόρισμα του εισαγγελέα γνωστοποιήθηκε στην οικογένεια του θύματος, μία ημέρα μετά την υποβολή εκ μέρους των συνηγόρων της οικογένειας, στις 11 Σεπτεμβρίου, αιτήματος προσδιορισμού της δίκης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά