Logo

Στο εδώλιο 26χρονος που σκότωσε με μπαλτά 65χρονο



 
 

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης θα αναβιώσει αύριο, Δευτέρα, η άγρια δολοφονία 65χρονου συνταξιούχου με κατηγορούμενο 26χρονο συγχωριανό του που τον είχε χτυπήσει 70 φορές με μπαλτά, του έβγαλε τα μάτια και του έκοψε τα γεννητικά όργανα.

Το στυγερό έγκλημα είχε συγκλονίσει τους κατοίκους στην Άψαλο Πέλλας όπου συντελέστηκε αλλά και το Πανελλήνιο.

Το πάθος του 26χρονου για μια 50χρονη  γυναίκα, η ερωτική απόρριψη του και η οργή προς τον 65χρονο αντίζηλο του, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τον νεαρό δολοφόνο στο στυγερό έγκλημα.

Η αδελφή του θύματος τον είχε εντοπίσει, μέσα σε μια λίμνη αίματος από τα 70 χτυπήματα με μπαλτά σε όλο του το σώμα.

Όπως κατέθεσε στο πρωτόδικο δικαστήριο η αδερφή του θύματος, δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει. Του είχε βγάλει τα μάτια, του είχε κόψει τα γεννητικά όργανα και τον είχε διαμελίσει με τον μπαλτά.

Στην κατάθεση της, ανέφερε ότι η 50χρονη είχε σχέση και με τον αδερφό της και τον 26χρονο. Όταν αυτή επέλεξε τον αδερφό της, τότε έγινε το κακό...

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει ότι το θύμα του είχε θίξει τον αντρισμό και την τιμή του. Μάλιστα είχε εμφανιστεί μετανιωμένος για την πράξη του. 

Σε πρώτο βαθμό ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ από το δικαστήριο δεν του είχε αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Αύριο, Δευτέρα, δικάζεται σε δεύτερο βαθμό στη Εφετείο της Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά