Logo

Ηράκλειο: Αφαιρέθηκε η επιμέλεια από μητέρα που προτίμησε 10.000 ευρώ από τα παιδιά της!



 
 

Μια από τις λιγοστές υποθέσεις που δικαστές αφαιρούν την επιμέλεια των παιδιών από τη μητέρα τους, απασχόλησε τις δικαστικές αίθουσες στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για αλλοδαπή γυναίκα, σύζυγο γνωστού επιχειρηματία της Κρήτης η οποία πήρε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ και προσπάθησε να εξαφανιστεί στο εξωτερικό, εγκαταλείποντας το σύζυγο και τα δύο τους παιδιά.

Το μεγάλο τους παιδί είχε πάει στο σχολείο, όταν η γυναίκα είπε στον σύζυγό της ότι πάει σε σούπερ μάρκετ για ψώνια, αλλά σχεδίαζε να τους εγκαταλείψει.

Άφησε το σύζυγο και 8 μηνών βρέφος τους στην πολυτελή μονοκατοικία τους για να πάει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, έχοντας βγάλει εισιτήριο για το εξωτερικό.

Όμως ο σύζυγος της κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, όταν είδε το κινητό της απενεργοποιημένο και το πολυτελές αυτοκίνητο τους σταθμευμένο στο αεροδρόμιο.

Οταν διαπίστωσε πως έλειπαν από το σπίτι τους ρούχα της αλλά και το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Ειδοποίησε την Αστυνομία και υπέβαλε μήνυση με αποτέλεσμα τη σύλληψη της στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασαίας, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, λίγο πριν αναχωρήσει με αεροπλάνο.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ το Πρωτοδικείο Ηρακλείου αποφάσισε  να ανατεθεί η αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών στον πατέρα τους, απομακρύνοντας την γυναίκα από την πολυτελή συζυγική εστία, επιτρέποντας ωστόσο να επικοινωνεί με τα παιδιά της για λίγες ώρες την εβδομάδα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά