Logo

Νέα αναβολή στην δίκη Σαββίδη για την εισβολή με όπλο στην Τούμπα



 
 

Για τρίτη φορά αναβλήθηκε την Παρασκευή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη για την εισβολή του οπλοφορούνταν Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που είχε διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου 2018. 

Το δικαστήριο οδηγήθηκε στην αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης, λόγω παρέλευσης ωραρίου, όπως είχε συμβεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν και προσδιόριστε τη νέα δικάσιμο για τις 16 Ιανουαριου 2020. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση είχε εισαχθεί για πρώτη φορά στο ακροατήριο στις 20 Σεπτεμβρίου 2018 και μετά την αναβολή είχε οριστεί νέα δικάσιμος για τις  6 Μαρτίου 2019.

Η υπόθεση έφτασε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από την τότε αθλητική εισαγγελέα, Ευαγγελία Λιάσου, για παραβάσεις του νόμου περί αθλητισμού (Άρθρο 41ΣΤ' του Ν.2725/99).

Συγκατηγορούμενοι του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, είναι  ο τότε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη (πέντε της ιδιωτικής φρουράς και ένας εν ενεργεία αστυνομικός).

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, έχει ήδη επιβληθεί ποινή από την αθλητική δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα, στον  Ιβάν Σαββίδη είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ και στον Λούμπος Μίχελ απαγόρευση εισόδου για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά