Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Τζιβα"



 

Σοβαρότατες καταγγελίες που πρέπει να διερευνηθούν εξαπέλυσε ο Πάρις Κουρτζίδης κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και των «μπράβων» του οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα μέχρι στιγμής, έχουν ταυτοποιηθεί ως οι άνθρωποι που τον άρπαξαν μέρα μεσημέρι από το Χίλτον.


 

Η εισαγγελέας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, με διάταξή της απαγόρευσε την  έξοδο από τη χώρα στον επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη και στους τρεις συγκατηγορουμένους του που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος στην υπόθεση των εμβασμάτων για το πλοίο Noor 1.


 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται μετά τις γιορτές να δώσει εξηγήσεις  στην εισαγγελέα Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα,  η οποία τον έχει καλέσει ως ύποπτο διάπραξης αδικημάτων στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγει για την τέλεση κακουργημμάτων και την τυχόν σύνδεσή τους με την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1».


 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κλήθηκε ως ύποπτος διάπραξης αδικημάτων από την εισαγγελέα Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, στα πλαίσια της έρευνας που διενεργεί για την τέλεση κακουργημάτων και την τυχόν σύνδεσή τους με την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1».


 

Υπό εικοσιτετράωρη φύλαξη βρίσκεται πλέον η αντεισαγγελέας Εφετών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα. Οι ύποπτες κινήσεις που καταγράφηκαν έξω από το διαμέρισμα της εισαγγελικής λειτουργού η οποία διενεργεί έρευνα για διάπραξη κακουργημάτων και την τυχόν σύνδεσή τους με «βρομερά απόνερα» του ναρκόπλοιου «Noor 1» κινητοποίησαν ...


 

Η εισαγγελέας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, με επιστολή της προς τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κάνει λόγο  για ύποπτες κινήσεις που αντελήφθη εντός της πολυκατοικίας όπου διαμένει και οι οποίες έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. 


 

Για πρώτη φορά η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά τοποθετείται επίσημα για την υπόθεση του «Noor 1», τις καταγγελίες Γιαννουσάκη και την εμπλοκή Μαρινάκη, μέσα από τις επίσημες έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε στο πλαίσιο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.


 

Ο Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωσή του, επιτίθεται κατά του Αριστείδη Φλώρου, που έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο της Energa, μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας που αθώωσε ομόφωνα το δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο από τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό, δήθεν, την εκβίαση του επιχειρηματία.


 

Με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καν να κληθού σε απολογίες, κλείνει η δικογραφία σε βάρος του εφοπλιστή, ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης και του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεργατών του ως προς την εμπλοκή τους στην χρηματοδότηση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1».