Logo

Φίλαθλος τραυματίστηκε θανάσιμα στο γήπεδο της Καλαμαριάς [βίντεο]



 
 

Ηλικιωμένος φίλαθλος του Απόλλωνα τραυματίστηκε θανάσιμα την Κυριακή στο γήπεδο της Καλαμαριάς κατά τη διάρκεια του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης της Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου με τον A.Ο. Κισσαμικό Χανίων για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague 2, δύο φίλαθλοι διαπληκτίστηκαν -για αδιευκρίνιστους λόγους. Αποτέλεσμα ήταν ο ένας να πέσει από τις σκάλες στο τσιμέντο και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επρόκειτο για δύο φίλους,  οι οποίοι πήγαν μαζί στο γήπεδο αλλά την ώρα του αγώνα είχαν λογομαχία.

Όπως μετέδωσε το OPEN, το χτύπημα απέβη μοιραίο για τον φίλαθλο, που ήταν προχωρημένης ηλικίας, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία. 

Βοσνιάδης: «Χάθηκε μία ζωή στο γήπεδο»

Μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο ο Κισσαμικός επικράτησε 4-0 ο προπονητής των φιλοξενούμενων Αλέκος Βοσνιάδης είπε: «Χάθηκε μια ζωή στο γήπεδο, δεν μπορούμε να κάνουμε δηλώσεις. Πρέπει να σταματήσει κάθε τέτοιο επεισόδιο. Έχουμε υποχρέωση όλοι να βοηθήσουμε ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις. Αυτό ας είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό».

 ΕΛ.ΑΣ : Συνελήφθη ο δράστης 

Η Ελληνική Αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει για το τραγικό συμβάν τα εξής: 

"Σήμερα 29-09-2019 κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου- Π.Α.Ε. Α.Ο. Κισσαμικός Χανίων, 70χρονος ημεδαπός έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση που είχε με συνομήλικο συνοπαδό του,  εντός κερκίδας στο γήπεδο ποδοσφαίρου Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά, τον απώθησε, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει, να τραυματισθεί στο κεφάλι και να καταλήξει συνεπεία του τραύματος.

Ο δράστης συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-9-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις