Logo

Σοκ! Παιδιά κλωτσάνε μέχρι θανάτου τυφλή γάτα στην Φολέγανδρο [βίντεο]



 
 

Απίστευτη κακοποίηση μέχρι θανάτου δέχθηκε μια τυφλή γάτα από δύο παιδιά Δημοτικού σε ξενοδοχείο της Φολεγάνδρου, προκαλώντας την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Την κακοποίηση μέχρι θανάτου της τυφλής γάτας έφερε στο φως η ιστοσελίδα zoosos.gr, δημοσιοποιώντας βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας ξενοδοχείου του νησιού.

Το βίντεο που καταγράφει την κακοποίηση του ζώου από δύο μαθητές Δημοτικού την περασμένη Τρίτη στον προαύλιο χώρο και σε πισίνα κλειστού ξενοδοχείου στην Χώρα Φολεγάνδρου.

Αρχικά τα δύο παιδιά καταδιώκουν τη γάτα. Της πετούν αντικείμενα με αποτέλεσμα η τυφλή γάτα να πέσει στην πισίνα. Εκεί το ένα από τα δύο αγόρια φαίνεται να την κλωτσά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η γυναίκα που εντόπισε το νεκρό ζώο, φέρεται να ενημέρωσε τον πατέρα του ενός από τα παιδιά για να πάρει την αφοπλιστική απάντηση: «παιδιά είναι».

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από την ιστοσελίδα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου Πόπη Παπανδρέου έδωσε εντολή στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού για κατεπείγουσα προανάκριση προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία κατά των παιδιών αλλά και των γονιών τους για παραμέληση εποπτείας των ανηλίκων.

Επίσης, έδωσε εντολή να βεβαιωθεί διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος των γονιών του αγοριού που κλωτσάει το ζώο μέχρι θανάτου.

Δείτε το βίντεο με την κακοποίηση μέχρι θανάτου της τυφλής γάτας

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις