Logo

Καταγγελία: Αστυνομικοί εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ για να βγάλουν έξω ανήλικους που έβλεπαν Joker!



 
 

Mια απίστευτη καταγγελία κάνει  την Κυριακή το γύρο των social media. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς χρηστών του Διαδικτύου, αστυνομικοί εισέβαλαν σε κινηματογράφο του κέντρου της Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα στο ΑΕΛΛΩ που βρίσκεται επί της οδού Πατησίων, στην Κυψέλη.

Στόχος των αστυνομικών ήταν να εντοπίσουν και να βγάλουν έξω από την αίθουσα που προέβαλε την ταινία Joker ανήλικους και μάλιστα μαζί με τους γονείς τους, όσοι συνοδεύονταν.

Όπως μεταδίδει το documentonews.gr, το γεγονός επιβεβαιώνεται από το γειτονικό αστυνομικό τμήμα της οδού Θήρας, το οποίο, ωστόσο, προσπαθεί για την ώρα να υποβιβάσει τη σπουδαιότητα του συμβάντος κάνοντας λόγο για δύο αστυνομικούς που πήγαν στο χώρο του κινηματογράφου.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι τουλάχιστον 10 αστυνομικοί συμμετείχαν στην πρωτοφανή για τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, επιχείρηση.

Κατά την  απομάκρυνση των ανηλίκων επικράτησε αναστάτωση και ένταση καθώς πολλά παιδιά έκλαιγαν για την απροσδόκητη αυτή εξέλιξη της βραδιάς τους.  

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πληροφόρηση των αστυνομικών για την ύπαρξη ανηλίκων στην αίθουσα προβολής προερχόταν από το υπουργείο Πολιτισμού. 

Διαβάστε αναρτήσεις χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με την καταγγελία

«Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως καταγγέλλει η Αιμιλία Βουμβάκη, 20 Εκαμίτες με αυτόματα εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ, που προβαλλόταν ο Joker, για να μαζέψουν τα ανήλικα, που παρακολουθούσαν την ταινία ύστερα από καταγγελία ...

Ούτε η Χούντα δεν είχε αποτολμήσει κάτι ανάλογο!!!

Με όπλα μεσα σε κινηματογράφο για τα 15άχρονα;;;;;

Τα τανκς θα κατεβάσετε σε μια μαχητική διαδήλωση;

Ξεφτίλες!!!»

Εισβολή αστυνομικών και στο Village  στο Μαρούσι 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάλογο περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο στον  multiplex κινηματογράφο Village, στο Mall του Αμαρουσίου, όπου προβαλόταν η ταινία Joker.

Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν πως κατόπιν καταγγελίας αγνώστου για παρουσία ανηλίκων στην αίθουσα που προβαλλόταν το Joker, στον κινηματογράφο επενέβησαν αστυνομικοί και ξεκίνησαν να κάνουν ελέγχους στοιχείων.

Μάλιστα, στην περίπτωση αυτή έγιναν και προσαγωγές 7 ανηλίκων καθώς και του υπευθύνου του κινηματογράφου. Λίγη ώρα αργότερα, οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο σχηματίστηκε δικογραφία κατά του υπευθύνου.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η επίσημη απάντηση ττου υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τα περιστατικά 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-10-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις