Logo

Φονική ενέδρα στο Χαϊδάρι [βίντεο+φωτο]



 
 

Μαφιόζικη επίθεση σημειώθηκε στις 11:00 το πρωί της Τρίτης στο Χαϊδάρι, με δύο επιβάτες μοτοσυκλέτας να πυροβολούν και να τραυματίζουν σοβαρά επιχειρηματία με πιστόλι και καλάζνικοφ.

Οι δύο επιβάτες μηχανής που φορούσαν κράνη, είχαν στήσει καρτέρι στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου στον ιδιοκτήτη καφετέριας Δημήτρη Μάλαμα.

Περίμεναν το θύμα τους είτε να κατέβει από το αυτοκίνητο του μάρκας BMW, στο Χαϊδάρι είτε να σταματήσει σε κόκκινο φανάρι ενώ κατευθυνόταν από Αθήνα με κατεύθυνση την Κόρινθο.

Όταν το αυτοκίνητο του σταμάτησε σε φανάρι προκειμένου να στρίψει αριστερά,  οι δύο μοτοσυκλετιστές τον πλησίασαν και γάζωσαν τον άντρα, πυροβολώντας τον με δύο όπλα, ένα καλάζνικοφ και ένα πιστόλι. Συνολικά 19 κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο. Ο άντρας σοβαρά τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο.

Οι άγνωστοι δράστες φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα και επέβαιναν σε μηχανή μάρκας TDM.

Οι Αρχές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Στην καφετέρια του το 2016 είχε τοποθετηθεί βόμβα. Τότε οι αστυνομικές αρχές είχαν αποδώσει τη βομβιστική επίθεση σε κυκλώματα της νύχτας που παρέχουν προστασία.

Ο Δημήτρης Μάλαμας διέθετε και επιχείρηση που προμηθεύει με ποσότητες καφέ δεκάδες καταστήματα του Μπουρναζίου και της Δυτικής Αττικής.
Εξαλλου, το θύμα φέρεται να εμπλέκεται σε κυκλώματα χαρτοπαιχτικών λεσχών και ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης στη λεωφόρο Αθηνών.

 

 

 

 

 
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-10-2019 από directNEWS.gr

Τελευταίες Ειδήσεις