Logo

Επίθεση με μολότοφ - Τραυματίστηκε αστυνομικός στα Εξάρχεια [βίντεο]



 
 

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί στα Εξάρχεια.

Άγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη διασταύρωση των οδών Χαρ. Τρικούπη και Μεθώνης.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 10.10 το βράδυ, ενώ η ομάδα της ΔΙΑΣ συνόδευε διμοιρία των ΜΑΤ που προσέγγιζε το σημείο προκειμένου να αναλάβει υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ο οποίος διακομίστηκε στο  401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Φθορές έχουν υποστεί οι μοτοσυκλέτες των δικυκλιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Μετά τις επιθέσεις οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι προσαγωγές υπόπτων.

Αστυνομική επιχείρηση σε καφενείο στην πλατεία Εξαρχείων

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης άνδρες της ΟΠΚΕ με ασπίδες περικύκλωσαν καφενείο που βρίσκεται στην πλατεία Εξαρχείων και έκαναν απόπειρα να μπουν στο εσωτερικό του.
Μετά από παρέμβαση των δικηγόρων Γιάννας Κούρτοβικ και Άννας Παπαρρούσου σταμάτησαν την επιχείρηση. Όμως παραμένουν έξω από το καφενείο, περιμένοντας ένταλμα από εισαγγελικό λειτουργό προκειμένου για να προχωρήσουν σε προσαγωγές των περίπου 30 ατόμων που βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Δείτε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook από την επιχείρηση των ανδρών της ΟΠΚΕ σε καφενείο της πλατείας Εξαρχείων

 

Τελικά δεν πήραν το "πράσινο φως" από εισαγγελέα, και οι δυνάμεις της ΟΠΚΕ αποχώρησαν από την πλατεία Εξαρχείων, ενώ τους αποδοκίμαζαν περίοικοι, όπως φαίνεται στο βίντεο.

 

Στην πλατεία και στους δρόμους γύρω από τα Εξάρχεια παρέμεναν καθ όλη την νύκτα διμοιρίες των ΜΑΤ. Νωρίτερα έγινε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης, ενώ έγιναν και άλλες προσαγωγές υπόπτων, πέρα των έξι που είχαν προσαχθεί μετά την επίθεση με βόμβα μολότοφ κατά των ανδρών της ΔΙΑΣ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις