Logo

Έγκλημα στην Ιθάκη: Σκότωσε 40χρονο γιατί θα έφευγε με τη σύζυγο και την κόρη του



 
 

Έγκλημα πάθους συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Ιθάκη, όπου ένας 54χρονος κάτοικος του νησιού ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 40χρονο Άγγλο, γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με την 42χρονη σύζυγό του.

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε το Σάββατο, όταν ο 54χρονος άνδρας, παρουσία της 42χρονης, χτύπησε τον 40χρονο με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 54χρονος πίστευε ότι η 42χρονη σύζυγος του με καταγωγή από τη Νότια Αφρική, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδί, είχε σχέση από το παρελθόν με τον 40χρονο.

Ο 40χρονος θα έφευγε με τη σύζυγο και το παιδί τους

Το ζευγάρι είχε προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Η 42χρονη σύζυγός του ήθελε να φύγει από την Ιθάκη μαζί με την 8 ετών κόρη τους.

Αυτό ήθελε να αποτρέψει ο 54χρονος που διατηρεί σούπερ μάρκετ στο νησί.

Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, η γυναίκα του τού είχε πει ότι ήθελε να χωρίσουν και πως υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. Με τον 40χρονο είχε σχέση πριν παντρευτεί με τον 54χρονο.

Ο σύζυγος της δεν είχε πρόβλημα να φύγει η 42χρονη αλλά αυτό που τον εξοργισε ήταν ότι ήθελε να πάρει και το παιδί τους.

Το θύμα είχε φτάσει το βράδυ της Πέμπτης στην Ιθάκη.

«Ήρθε από την Αγγλία για να την πάρει μαζί με το παιδί να φύγουν. Ο 54χρονος πήγε εκεί έγινε ένας διαπληκτισμός και έφυγε. Γύρισαν μαζί πίσω στο χωριό. Εκείνη κάποια στιγμή πήγε ξανά πίσω. Όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο, δεν το χωράει το μυαλό μας ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε αυτή την πράξη. Το μεγάλο του πρόβλημα ήταν το παιδί. Δεν ήθελε να το αποχωριστεί με τίποτα» αναφέρει ανώνυμα κάτοικος.

Μετά τη δολοφονία ο δράστης κατευθύνθηκε με ταξί σε χωριό στα βόρεια του νησιού που διαμένει.

Ο άτυχος 40χρονος είχε φτάσει στην Ιθάκη πριν από λίγες ημέρες. Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε από την 42χρονη.

Η γυναίκα του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης και το Κέντρο Υγείας του νησιού.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο δράστη της δολοφονίας αλλά και την 42χρονη που άφησε αβοήθητο τον άτυχο 40χρονο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Το ζευγάρι θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για τα αδικήματα της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της έκθεσης.

Το οκτάχρονο παιδί του ζευγαριού είναι μαζί με τη γιαγιά, τον παππού και την θεία του, αδερφή του δράστη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις