Logo

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στον Κηφισό και Σύνταγμα



 
 

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει αύριο, Κυριακή, η Τροχαία λόγω έργων που θα γίνουν στη λεωφόρο Κηφισού αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Στον Κηφισό θα εκτελεστούν αύριο, Κυριακή, εργασίες αποξήλωσης-επανατοποθέτησης γέφυρας σήμανσης, κατά τις ώρες 6.30 το πρωί έως 14.30 το μεσημέρι. Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Κηφισού, περιοχής Δήμων Νίκαιας- A γ.Ι.Ρέντη, ως εξής:

  • Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή και στις δύο δεξιές λωρίδες, στο τμήμα της λεωφόρου Κηφισού, 700 μέτρα πριν τη συμβολή του ανισόπεδου κόμβου της με την Π. Ράλλη έως και 200 μέτρα μετά, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
  • Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα, στο τμήμα της 500 μέτρα μετά τη συμβολή του ανισόπεδου κόμβου της με την Π. Ράλλη έως 200 μέτρα πριν, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Κατά τις εργασίες η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Έργα και στο κέντρο της Αθήνας

Εξάλλου, λόγω εκτέλεσης εργασιών βελτίωσης στους φωτεινούς σηματοδότες, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, ως εξής:

  • Στην οδό Πλ. Συντάγματος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπόλεως, εναλλάξ ανά λωρίδα, από τις 11 το βράδυ της Κυριακής 8/12 μέχρι και τα μεσάνυκτα, αλλά και κατά καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου τη Δευτέρα.
  • Στη λεωφόρο Β. Κωνσταντίνου, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 10/12/2019, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις