Logo

Λαδάδικα: Γκαγκστερική επίθεση με ...30 πυροβολισμούς [βίντεο]



 
 

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης όπου βρίσκονται πολλά εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης της πόλης, όταν άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα.

Η σκηνή που θυμίζει ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες στο ...Σικάγο, φαίνεται πως είναι αποτέλεσμα της σύγκρουσης ομάδων που λυμαίνονται την προστασία νυκτερινών μαγαζιών στα Λαδάδικα.

Όλα ξεκίνησαν στη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν δεν επιτράπηκε η είσοδος σε παρέα σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από την παρέα κρατούσε πιστόλι και όταν δεν του επετράπη η είσοδος, άρχισε να πυροβολεί.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το περιστατικό στο κατάστημα, τριάντα κουκουλοφόροι κινήθηκαν από την οδό Σαλαμίνος προς την πλατεία Μοριχόβου.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο thestival.gr:

«Στάθηκαν στη μέση της πλατείας. Άλλοι φώναζαν και άλλοι κουνούσαν τα ρόπαλα που κρατούσαν. Όλοι φορούσαν κουκούλες και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ξαφνικά άρχισαν να τρέχουν προς την οδό Παγγαίου. Τότε ακούστηκαν οι πυροβολισμοί».

Πυροβόλησαν περίπου τριάντα φορές στον αέρα, επιβιβάστηκαν στα οχήματα τους και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με περιπολικά και μοτοσικλέτες, αλλά στο μεσοδιάστημα οι ...γκάγκστερ είχαν εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν περίπου τριάντα κάλυκες, ενώ δικυκλιστές της ομάδας Ζ εντόπισαν και συνέλεξαν κουκούλες και full face μπροστά στο δικαστικό μέγαρο και στην οδό Παλαιού Σταθμού.

Ξεκαθάρισμα "νονών της νύχτας"

Αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πίσω από τους πυροβολισμούς κρύβεται σύγκρουση ομάδων που λυμαίνονται την προστασία νυκτερινών καταστημάτων στην περιοχή.

Πυροβολώντας στον αέρα, οι δράστες πιθανότατα ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα σε καταστηματάρχες ή σε ανταγωνιστές τους για τον έλεγχο της περιοχής των Λαδάδικων.

Δείτε βίντεο από το σημείο λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις