Logo

Αυτός είναι ο 28χρονος που σκοτώθηκε μετά από επίθεση από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ - 3 συλλήψεις [φωτο]



 
 

Αναστατωμένοι είναι η ποδοσφαιρική κοινότητα στη Θεσσαλονίκη και τη Βουλγαρία, μετά το θάνατο 28χρονου νεαρού οπαδού μετά από επίθεση που δέχθηκε στο δρόμο από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος έχασε τη ζωή του απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη όπου είχε πάει μαζί με ακόμη εννέα φίλους του από την Βουλγαρία για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Όλοι τους οπαδοί της βουλγαρικής ομάδας Botev Plovdiv που διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη.

Οι δέκα Βούλγαροι οπαδοί είχαν καθίσει για καφέ σε καφετέρια της οδού Μαρίας Κάλλας, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, φορώντας καπέλα, κασκόλ και μπλούζες του Άρη.

Τότε εμφανίστηκε ομάδα 20 κουκουλοφόρων με σιδερολοστούς οι οποίοι επιτέθηκαν στους Βούλγαρους φίλους του Άρη.

Ο 28χρονος προσπάθησε να ξεφύγει. Όμως οι κουκουλοφόροι τον ακινητοποίησαν. Τον χτύπησαν αλύπητα και τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο.

Το κακό έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά. Διερχόμενη οδηγός αυτοκινήτου δεν κατάλαβε ότι στο οδόστρωμα ήταν αιμόφυρτος άνθρωπος και πέρασε με το όχημα της πάνω από το σώμα του άτυχου νεαρού. Ο Βούλγαρος οπαδός λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο διακομίσθηκαν ακόμα δύο οπαδοί της Botev που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τους χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Τρεις συλλήψεις

Τρία άτομα έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία για τη συμπλοκή ανάμεσα σε χούλιγκαν του ΠΑΟΚ με τους οπαδούς της βουλγαρικής ομάδας που οδήγησε στο θάνατο του 28χρονου.

Στο πλαίσιο των εκτεταμένων αναζητήσεων, έχουν συλληφθεί δύο άνδρες ηλικίας 24 και 26 ετών.

Επίσης, συνελήφθη η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον 28χρονο. Μάλιστα τον εγκατατέλειψε στο σημείο.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι και η ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται στη συμπλοκή ή στην παράσυρση από το αυτοκίνητο.

Βουλγαρία: Ζητούν τιμωρία των δραστών

Συγκλονισμένοι είναι στη Βουλγαρία από τον θάνατο του 28χρονου οπαδού που έπεσε θύμα τροχαίου μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Στη σελίδα της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας Botev Plovdivστο Facebook αναρτήθηκε η φωτογραφία του 28χρονου  με τη φράση: «Αναπαύσου εν ειρήνη».

Εκατοντάδες οπαδοί άφησαν τα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση, ζητώντας την τιμωρία των δραστών της σε βάρος του επίθεσης που στοίχισαν τη ζωή του.

Δείτε την ανάρτηση στη σελίδα της βουλγαρικής ποδοσφαιρικής ομάδας στο Facebook

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις