Logo

Έγκλημα στην Κρήτη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες για κτηματικές διαφορές



 
 

Εν ψυχρώ εκτέλεση ενός ηλικιωμένου κτηνοτρόφου  και τραυματισμού του 45χρονου γιου του και του 52χρονου γαμπρού του, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Κρήτη.

Οι τρεις άνδρες δέχθηκαν επίθεση στις 6 το απόγευμα στο ποιμνιοστάσιο του 73χρονου στην περιοχή Περάμπελα στο χωριό Κουρούνες του νομού Λασιθίου.

Δράστης 43χρονος συγχωριανός τους που πήγε με το αγροτικό του όχημα στο μαντρί. Λογομάχησε με τους άνδρες και στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα. Ο 73χρονος έπεσε νεκρός, ο 45χρονος γιος του δέχθηκε μία σφαίρα στην κοιλιά, ενώ ο 53χρονος τραυματίστηκε ελαφρά από σκάγια.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε.

Όταν έσπευσαν χωριανοί βρήκαν νεκρό 73χρονο συγχωριανό τους και τραυματίες το γιο και το γαμπρό του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, οι διασώστες μετέφεραν τον 45χρονο στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Μετά το χειρουργείο ο 45χρονος μεταφέρθηκε διασωληνομένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς φέρει τραύμα από καραμπίνα σε ένα σημείο πολύ δύσκολο, όπως είναι η κοιλιακή χώρα», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Μανώλης Ανδρεαδάκης.

Αστυνομικοί "χτενίζουν" την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του 43χρονου ο οποίος εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο του σε βουνά της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, αιτία του εγκλήματος είναι κτηματικές διαφορές του δράστη με το θύμα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-2-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις