Logo

Κύπρος: Μία σύλληψη για τη μαφιόζικη επίθεση στην Αγία Νάπα [βίντεο]



 
 

Ένας 38χρονος Ελληνοκύπριος συνελήφθη τη Δευτέρα από τις αρχές της Κύπρου για την μαφιόζικη απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα και η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι  «σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 16/2/2020 στην Αγία Νάπα, η Αστυνομία, μετά από μαρτυρία που προέκυψε, προχώρησε πριν από λίγο, βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη 38χρονου».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο δράστης της απόπειρας χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό για να τραυματίσει τέσσερεις ανυποψίαστους ανθρώπους και να σκορπίσει τον τρόμο και τον πανικό σε γνωστό και πολυσύχναστο καφεστιατόριο.

Η δολοφονική απόπειρα σημειώθηκε στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν κουκουλοφόρος, ο οποίος βρισκόταν κρυμμένος σε θάμνους σε διπλανό από το καφεστιατόριο υποστατικό, φθάνει πεζός και στέκεται στην μέση του δρόμου σημαδεύοντας τους θαμώνες.

Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ο δράστης φαίνεται να διστάζει για  μερικά δευτερόλεπτα, πιθανόν γιατί αδυνατεί να εντοπίσει τον στόχο του. Ωστόσο μετά απο λίγο πυροβολεί αδιακρίτως και αδειάζει τον γεμιστήρα των είκοσι σφαιρών σε τραπέζι στο οποίο κάθεται παρέα έξι ανυποψίαστων θαμώνων  τραυματίζοντας τέσσερεις εξ’ αυτών, όπως αναφέρει το sigmalive.com

Γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται ν' αποτελούσε τον στόχο του δράστη, καθόταν σε διπλανό τραπέζι και είχε αναχωρήσει είκοσι λεπτά προηγουμένως, είτε τυχαία, είτε γιατί είχε πιθανότατα πληροφορηθεί για ενδεχόμενη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Υπενθυμίζεται ότι από τους  πυροβολισμούς του επίδοξου εκτελεστή τραυματίστηκαν μία γυναίκα ηλικίας 26 ετών και τρεις άνδρες, δύο 38 ετών και ένας 32 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε διαφορετικό τραπέζι από εκείνο που καθόταν ο επιχειρηματίας.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις