Logo

Καβάλα: Δύο εννιάχρονοι έσπασαν τα πλευρά 8χρονου στο προαύλιο σχολείου [βίντεο]



 
 

Ένας 8χρονος είναι το θύμα ενός νέου περιστατικού σχολικού εκφοβισμού και κακοποίησης που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Τον μικρό μαθητή φέρονται ότι τον χτύπησαν δύο 9χρονοι μέσα σε σχολείο της Καβάλας.

Ο πατέρας του θύματος είναι αυτός που δημοσιοποίησε το νέο περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή μέσα σε σχολικό χώρο μέσω ανάρτησης του στο Facebook με την οποία ανακοινώνει πως έχει υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο  8χρονος, μαθητής τρίτης δημοτικού, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο 9χρονους, μαθητές τετάρτης δημοτικού, στο προαύλιο του σχολείου.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους δύο 9χρονους φέρεται ότι  ακινητοποίησε το θύμα και ο δεύτερος φέρεται να τον χτυπούσε με γροθιές μέχρι να τους χωρίσουν συμμαθητές του.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κατάγματα στα πλευρά, χωρίς περαιτέρω τραύματα και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του.

Στο ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης αναφέρεται ότι  η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι ενήμερη για το περιστατικό και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη πειθαρχική διερεύνηση που θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες.

Μήνυση θα καταθέσει ο πατέρας του παιδιού

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου θα υποβάλει ο πατέρας του παιδιού κατά των εκπαιδευτικών και των μαθητών για την επίθεση στο γιο του.

Δείτε τι δήλωσε ο πατέρας του παιδιού στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις