Logo

Παρουσιάστηκε ο οδηγός της Corvette για το θανατηφόρο τροχαίο στη Γλυφάδα - Αφέθηκε ελεύθερος



 
 

Παρουσιάστηκε αυτοβούλως το απόγευμα του Σαββάτου, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, ο ιδιοκτήτης και οδηγός της μαύρης Corvette που παρέσυρε και εγκατέλειψε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης τον 25χρονο μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του στην παραλιακή στο ύψος της Γλυφάδας.

Ο δράστης του τροχαίου δυστυχήματος Κυριάκος Κουκουλομάτης 40 ετών, κάτοικος Βουλιαγμένης, εμφανίστηκε μαζί με τη δικηγόρο του στην Τροχαία Ελληνικού, έχοντας αποφύγει τη διαδικασία της αυτόφωρης σύλληψης...

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε πως είναι ο ιδιοκτήτης και οδηγός του αυτοκινήτου στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του 25χρονου μοτοσικλετιστή Νάσου Καρανίκα.

Ελεύθερος μετά την κατάθεσή του 

Το σοκ επικαλέστηκε ως αιτία της εξαφάνισής του, από το σημείο του τροχαίου, που στοίχισε τη ζωή στον 25χρονο μοτοσικλετιστή, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στη Γλυφάδα.

Στις κατάθεση του στους αστυνομικούς, ο 40χρονος οδηγός είπε πως «ούτε κατάλαβε τι έγινε».

Περιέγραψε στους αστυνομικούς το πώς έγινε το τροχαίο, ενώ απέδωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει το σημείο και το θύμα του, στο σοκ της στιγμής.

Για την εμφάνιση του 40χρονου στην Τροχαία Ελληνικού, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ο οποίος θα σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχθηκε  για το θανατηφόρο τροχαίο και την εγκατάλειψη του θύματος.

Σημειώνεται, ότι ο Κυριάκος Κουκουλομάτης μετά την κατάθεσή του στις διωκτικές αρχές αφέθηκε ελεύθερος. 

Για τη δίωξη που θα ασκηθεί σε βάρος του 40χρονου Κυριάκου Κουκουλομάτη, ο οποίος φέρεται  να είναι επιχειρηματίας στον χώρο του Internet,   θα αποφανθεί ο εισαγγελέας μετά την ολοκλήρωση της έρευνας. 

Ας σημειωθεί πως από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος.

Ο οδηγός της Corvette είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα την παράσυρση του άτυχου νέου.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε το θύμα και το όχημα και εξαφανίστηκε πεζός.

Τις δύο τελευταίες ημέρες από την Αστυνομία ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες, καθώς ήταν γνωστή η ταυτότητα του ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ δεν είχε διευκρινιστεί εάν το οδηγούσε ο ιδιοκτήτης ή κάποιο άλλο άτομο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα, ο οδηγός του αυτοκινήτου συμμετείχε σε «κόντρες» στην παραλιακή.

Επίσης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η πολυτελής Corvette ήταν ανασφάλιστη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις