Logo

Κοροναϊός: Θρίλερ στο Λονδίνο με δύο μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών



 
 

Στο Λονδίνο παραμένουν η κόρη του τρίτου κρούσματος κοροναϊού στην Ελλάδα και ακόμα ένας συμμαθητής της, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών επέστρεψαν το βράδυ της Παρασκευής στο «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση τσάρτερ.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κόρη της 40χρονης, η οποία  νόσησε από κοροναϊό και νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο «Αττικόν» και ένα ακόμα παιδί από το Κολλέγιο Αθηνών που βρισκονταν σε εκδρομή στο Λονδίνο θα αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για κοροναϊό.

Οι υπόλοιποι μαθητές θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο θα τους περιμένει ειδικό κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). 

Η επιστροφή των μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών - Πέντε με πυρετό και βήχα

Οι 98 μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών επέστρεψαν στην Αθήνα λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής. Οι γονείς που περίμεναν εναγωνίως τα παιδιά τους συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα των αφίξεων.

Τα παιδιά αρχικά μεταφέρθηκαν στο υγειονομείο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου εξετάστηκαν όλα με θερμόμετρο, ενώ τους έγιναν και ερωτήσεις από το ιατρικό προσωπικό 

Πέντε από τα παιδιά παρουσιάζουν έντονο βήχα και πυρετό. 

Θα πρέπει να σημειωθεί  ότι στο αεροδρόμιο  κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς εκκρεμούσε η απόφαση αν θα μεταφέρονταν σε νοσοκομείο ή στα σπίτια τους. 

Τελικά, αποφασίστηκε τα παιδιά να μεταβούν  στις οικείες τους, να λάβουν όλα τα μέτρα προστασίας, όπως να είναι απομονωμένα στο δωμάτιό τους και να μην έρχονται σε επαφή με άλλους ανθρώπους και το πρωί του Σαββάτου, με ευθύνη των γονιών τους, να μεταβούν σε ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς, δηλαδή το Αττικό ή το Σωτηρία, προκειμένου να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.


 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις