Logo

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 44χρονης στη Βέροια [βίντεο+φωτο]



 
 

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 44χρονης γυναίκας η οποία είχε βρεθεί ημίγυμνη τα ξημερώματα της Τρίτης στην είσοδο της πόλης της Βέροιας.

Δράστες είναι δύο Ρομά τοξικομανείς οι οποίοι προσπάθησαν να τη βιάσουν, αλλά όταν η γυναίκα αντιστάθηκε, της έκλεισαν το στόμα με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Η άτυχη 44χρονη είχε βρεθεί νεκρή στην άκρη του οδοστρώματος, απέναντι από το 6ο Γυμνάσιο Βέροιας, στην περιοχή Εργοχωρίου.

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε μόνο με εσώρουχα και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια μπλούζα.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα, είχε διαπιστώσει ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Είχε καταγράψει ευρήματα βίαιου ασφυκτικού θανάτου. Οι δολοφόνοι της είχαν κλείσει το στόμα και τη μύτη και πέθανε από ασφυξία.

Αμέσως από την Ασφάλεια Βέροιας έγιναν εκτεταμένες αναζητήσεις και συνολικά 30 προσαγωγές, για να φτάσουν οι αστυνομικοί στη σύλληψη των δύο δολοφόνων.

Πρόκειται για δυο Ρομά, 47 και 50 ετών. Ένας από τους δύο κατοικεί στον καταυλισμό που βρίσκεται δίπλα στο σημείο, όπου βρέθηκε το σώμα της άτυχης γυναίκας.

Οι δύο άνδρες ήταν ανάμεσα στις 30 προσαγωγές που είχε προχωρήσει η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων των δολοφόνων της 44χρονης.

Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους.

Όπως είπαν, είχαν πάει μαζί με την άτυχη γυναίκα στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, όπου προμηθεύτηκαν κι έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Στη συνέχεια επέστρεψαν στη Βέροια με αυτοκίνητο.

Στο σημείο όπου βρέθηκε το σώμα της άτυχης γυναίκας, οι δυο δράστες επιχείρησαν να τη βιάσουν.

Όμως η 44χρονη αντιστάθηκε. Τότε στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν, της έκλεισαν το στόμα και τη μύτη με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Μετά το έγκλημα οι δυο δράστες εγκατέλειψαν το άψυχο σώμα της γυναίκας στο σημείο εκείνο κι εξαφανίστηκαν.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής, με εντάλματα σύλληψης από την Ανακρίτρια Βέροιας.

Ακούστε τις δηλώσεις του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας Διον. Κούγκα για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 44χρονης

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-3-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις