Logo

Άγριο έγκλημα για κτηματικές διαφορές στην Αρχαία Ολυμπία [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένα ζευγάρι πυροβολήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε χωριό στην Αρχαία Ολυμπίας για κτηματικές διαφορές.

Το έγκλημα σημειώθηκε στα Άσπρα Σπίτια του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, δίπλα στη γέφυρα του Αλφειού.

Ο άτυχος 77χρονος και η 72χρονη σύζυγος του είχαν πάει με το αγροτικό αυτοκίνητο τους σε χωράφια της περιοχής. Κατά τη διαδρομή συνάντησαν τον 68χρονο συγχωριανό τους που είχε μαζί τους κτηματικές διαφορές.

Ο 68χρονος τους πλησίασε και πυροβόλησε με την καραμπίνα του τον 77χρονο στο πρόσωπο.

Ο 77χρονος άνδρας σκοτώθηκε ακαριαία.

Στη συνέχεια πυροβόλησε και την 72χρονη σύζυγός του άτυχου άνδρα, τραυματίζοντας την στο θώρακα και το πόδι. Η γυναίκα που είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Ο δράστης πήρε το αγροτικό όχημα του ζευγαριού και έφυγε. Στη διαδρομή συνάντησε το γιο του άτυχου ζευγαριού που κινούνταν με τρακτέρ με κατεύθυνση το κτήμα τους.

Βλέποντας να οδηγεί το αγροτικό των γονιών του, κατάλαβε ότι κάτι κακό έγινε. Προσπάθησε να τον σταματήσει και να ζητήσει εξηγήσεις. Τότε ο 68χρονος απείλησε να τον πυροβολήσει με την καραμπίνα. Ο γιος του άτυχου ζευγαριού αντέδρασε και έριξε το τρακτέρ στο αγροτικό όχημα που οδηγούσε ο δράστης.

Ο γιος ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγο αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 68χρονο. Στην κατοχή του είχε την καραμπίνα η οποία είχε μέσα ακόμα τρία αχρησιμοποίητα φυσίγγια.

Κάτοικοι του χωριού καταγγέλλουν πως ο 68χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, όταν είχε συλληφθεί πριν από χρόνια καθώς κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες του.

Δείτε ρεπορτάζ από τοπικό μέσο ενημέρωσης

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-3-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις