Logo

Θρίλερ στον Ασπρόπυργο: Οδηγός νταλίκας βρέθηκε δολοφονημένος [βίντεο]



 
 

Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης  το πρωί οδηγός νταλίκας, που φέρεται να είχε σταθμεύσει,  είτε για να κάνει στάση είτε για να διανυκτερεύσει, στο ύψος του Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με το  ΟΡΕΝ, ο οδηγός βρέθηκε νεκρός μέσα στην καμπίνα του οχήματος  που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Σχινέζα Ασπροπύργου. 

Στο σημείο έχουν μεταβεί  δυνάμεις της Αστυνομίας, που διερευνούν το ενδεχόμενο αν πρόκειται για ληστεία ή για άλλης φύσεως εγκληματική ενέργεια. 

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι  Τούρκος, ηλικίας, περίπου 45 ετών, ενώ η νταλίκα φέρει τούρκικες πινακίδες. 

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το θύμα είχε δεχθεί πυροβολισμό. Μάλιστα γινόταν αναφορά για τραύμα πυροβόλου όπλου στο στήθος. Νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, ανέφεραν ότι ο οδηγός δολοφονήθηκε με μαχαίρι. 

Τη διερεύνηση και εξιχνίαση της υπόθεσης έχουν αναλάβει αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής που έχουν μεταβεί στο σημείο και εξετάζουν εξονυχιστικά την καμπίνα της νταλίκας και τους χώρους γύρω από αυτή. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το πιθανότερο είναι το σενάριο της ληστείας. Δηλαδή, θεωρείται ενδεχόμενο ο οδηγός να αιφνιδιάστηκε ενώ είχε σταματήσει είτε για να ξεκουραστεί είτε για να κοιμηθεί για λίγη ώρα. 

Όπως σχολίαζαν αστυνομικές πηγές το σημείο που είχε σταματήσει το θύμα, συχνά οδηγοί φορτηγών πέφτουν θύματα ληστείας. 

Ένα ζήτημα που απασχολεί τις αρχές είναι ότι το σημείο της δολοφονίας είναι «τυφλό», δεν το βλέπουν δηλαδή κάμερες ασφαλείας, γεγονός που πιθανότατα ήταν γνωστό στον δράστη που σχεδίασε την επίθεση.

Δείτε βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ

<

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις