Logo

Θετικός στον κοροναϊό ο δημοσιογράφος του Star Γιάννης Ευσταθίου



 
 

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου ο οποίος εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Ο δημοσιογράφος μίλησε δημόσια για την περιπέτεια της υγείας του δημόσια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στις 4 Απριλίου.

Ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό... Πώς κόλλησα?? Αγνωστο... Μπορεί στο ρεπορτάζ, στο σούπερ μάρκετ, στο ζαχαροπλαστείο, στο pet-shop, στο ATM, στο δρόμο, ακόμη και μέσα στο σπίτι μου, στη βόλτα με τη σκυλίτσα μου, παντού... Οπουδήποτε... Υστερα από επιμονή των εξαιρετικών παθολόγων του ΕΔΟΕΑΠ, του κυρίου Dimitris Katrinis που με παρακολουθεί συνήθως και της κυρίας Βουκάρου που εφημερεύει, επισκέφθηκα στο "Αττικόν", όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά από δεκάδες γιατρούς και νοσηλευτές. Αφού υποβλήθηκα σε σχολαστικές καρδιολογικές, αιματολογικές, πνευμονολογικές εξετάσεις, έλεγχο οξυγόνου, πίεση, σάκχαρο κλπ, που βγήκαν άριστες, οι γιατροί με έστειλαν για καραντίνα στο σπίτι...

Σήμερα είμαι απύρετος με 36,6, χωρίς αντιβίωση, χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα... Με φόρμα και με τα πόδια στον καναπέ παρακολουθώ ταινίες και ειδοποιώ όσους γνωστούς συνάντησα το τελευταίο διάστημα...".

Δείτε την ανάρτηση του στο Facebook

 

Εξάλλου, μιλώντας στο TLIFE ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Ήμουν και απόλυτα συνειδητοποιημένος, ότι όσο κυκλοφορείς εκτός σπιτιού, εκτίθεσαι στον κίνδυνο. Ήμουν πολύ προσεκτικός, ειδικά όταν ερχόμουν σε επαφή με άλλους, αλλά όχι σε σημείο απόλυτης σχολαστικότητας, ειδικά όταν ήμουν μόνος.

Το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαρτίου, αφού είχα επιστρέψει από τη δουλειά, ένιωθα να ζεσταίνομαι. Έβαλα θερμόμετρο και είχα 37,9. Ο πυρετός συνεχίστηκε μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής φτάνοντας μέχρι και 38,3».

Μετά από προτροπή του γιατρού του, πήγε να κάνει το σχετικό τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο και αποδείχτηκε θετικό.

Για την οικειοθελή καραντίνα ο Γιάννης Ευσταθίου ανέφερε:

«Νομίζω ότι η καραντίνα τελικά μου προσφέρει μια ξεκούραση και μια ηρεμία που χρειαζόμουν…

Ίσως να είχα ξεπεράσει το προσωπικό μου μέτρο, τα όριά μου και ο κορωνοϊός ήταν το καμπανάκι για να συνέλθω».

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα μετά τον κοροναϊό, ο δημοσιογράφος δήλωσε:

«Αν ξεμπερδέψω προσωπικά με τον κορωνοϊό και θεωρητικά αποκτήσω αντισώματα, θέλω να δώσω ένα μεγάλο, δυνατό φιλί, στη σύζυγό μου! Ισως χωρίς αυτή, να μη μπορούσα να φανώ τόσο ήρεμος, ψύχραιμος κι αποφασισμένος να αντιμετωπίσω την κορωνοπαράνοια.

Οταν με το καλό, ξεμπλέξουμε συνολικά με την παράνοια του κορωνοϊού, θέλω να πάω να δω τη θάλασσα».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις