Logo

''Πρεμιέρα'' αγροτικών κινητοποιήσεων με συλλήψεις



 
 

agrotes_7-2-2011Δεν πρόλαβαν να βγουν τα τρακτέρ στους δρόμους, στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων σε Θεσσαλία και Μακεδονία και  άρχισαν τα παρατράγουδα...

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα, επτά αγρότες συνελήφθησαν στην περιοχή του νομού Σερρών, όπου σημειώθηκαν επεισόδια, όταν διμοιρίες των ΜΑΤ εμπόδισαν τη διέλευση των οχημάτων από και προς τον παραμεθόριο σταθμό του Προμαχώνα.

Οι συλληφθέντες είναι μέλη της παράταξης των αδέσμευτων αγροτών, οι οποίοι κατάφεραν να παρακάμψουν τα ΜΑΤ που είχαν στήσει οδόφραγμα λίγο πριν τη γέφυρα Πετριτσίου και να φθάσουν, μέσω αγροτικών παραδρόμων, στον παραμεθόριο σταθμό του Προμαχώνα.

Την ώρα που οι έξι αγρότες παρέκαμπταν τις αστυνομικές διμοιρίες, άλλοι συνάδελφοί τους μαζί με οδηγούς διερχομένων αυτοκινήτων βρίσκονταν αντιμέτωποι με τις δυνάμεις των ΜΑΤ,  οι οποίες είχαν μπλοκάρει το δρόμο λίγο πριν τη γέφυρα Πετριτσίου και δεν άφηναν να περάσει κανένα όχημα.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ στο περιστατικό ενεπλάκησαν  και μέλη συνεργείου τηλεοπτικού σταθμού, τα οποία αρχικά προσήχθησαν για… ανάρμοστη συμπεριφορά, επειδή επιχείρησαν να περάσουν το αστυνομικό «μπλόκο», αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Σημειώνεται, ότι στις αστυνομικές δυνάμεις  που βρίσκονται στην περιοχή, μετέχουν διμοιρίες των ΜΑΤ από τη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα και τις Σέρρες, ενώ αναμένεται να ενισχυθούν και με ομάδες αστυνομικών από την Ημαθία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις