Logo

΄Ενας... πρίγκιπας για σταχτοπούτες



 
 

wllmwxfgr_7-2-2011Ποια γυναίκα θα έχανε την ευκαιρία να αγκαλιάσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, να φορέσει το πασίγνωστο δαχτυλίδι αρραβώνων που έδωσε στην Κέιτ Μίντλτον και να ποζάρει δίπλα του ως μνηστή του για μία φωτογραφία;

Η καλλιτέχνης Τζένιφερ Ράμπελ, δημιούργησε ένα κέρινο ομοίωμα πραγματικών διαστάσεων του πρίγκιπα Γουίλιαμ, το οποίο όμως, σύμφωνα με αρκετές γνώμες, αποτυγχάνει να απεικονίσει με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του πρίγκιπα.

Η αλήθεια είναι ότι το κέρινο ομοίωμα του Γουίλιαμ τον παρουσιάζει με ελαφρώς επιμηκυμένο κεφάλι, περίεργο χαμόγελο, ενώ ακόμα και τα μάτια του φαίνονται να βρίσκονται σε πιο κοντινή απόσταση μεταξύ τους απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα.

Η προσπάθεια της Ράμπελ να απεικονίσει τον πρίγκιπα, ήρθε λίγο μόλις καιρό μετά την εθιμοτυπική δημιουργία ενός νομίσματος που απεικονίζει τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, το οποίο απέσπασε άσχημες κριτικές, καθώς τα χαρακτηριστικά του ζευγαριού που έχουν αποδοθεί στο νόμισμα, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

wllm_7-2-2011Όσες ωστόσο επιθυμούν να μπουν στη θέση της Κέιτ, έστω και για λίγο και να νιώσουν όπως κι εκείνη δίπλα στο πλευρό του αγαπημένου της πρίγκιπα, μπορούν πολύ απλά να σταθούν δίπλα στο ομοίωμα που έφτιαξε η Ράμπελ - εκτίθεται στην γκαλερί Stephen Friedman στο Λονδίνο - και να φορέσουν ένα αντίγραφο του δαχτυλιδιού αρραβώνων της Κέιτ Μίντλτον.

«Η επιθυμία των γυναικών να είναι με τον Γουίλιαμ, έχει να κάνει πολύ περισσότερο με ένα αίσθημα ασφάλειας παρά με ερωτική επιθυμία. Είναι το γυναικείο αντίστοιχο του να κερδίζεις το λαχείο», δήλωσε η Ράμπελ

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι: «Ο Γουίλιαμ είναι ο ζωντανός πρίγκιπας του παραμυθιού. Όταν η πραγματικότητα σου προσφέρει έναν πραγματικό άνθρωπο που αντιπροσωπεύει ένα στερεότυπο που υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια, είναι δύσκολο να αντισταθείς».                 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις