Logo

Διοικητικοί Δικαστές: Υιοθετεί η κυβέρνηση τις ψευδείς δηλώσεις της Μαριέττας Γιαννάκου;



 
 

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις του δικαστικού κόσμου για τις δηλώσεις της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττας Γιαννάκου σχετικά με τα αναδρομικά των δικαστικών.

Συγκεκριένα, μετά την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έρχεται η Ένωση Διοικητικών Δικαστών η οποία χαρακτηρίζει «ψευδείς» τις επίμαχες δηλώσεις και καλεί την κυβέρνηση να «δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά» αν τις υιοθετεί. 

Αναλυτικότερα,  σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη -  υπογράφεται από  την πρόεδρο Αγγελική Λαϊνιώτη, πρόεδρο Εφετών ΔΔ και τον γενικό γραμματέα, Βασίλη Φάϊτα, εφέτη ΔΔ - η Ένωση Διοικητικών Δικαστών αναφέρει: 

«Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών καταγγέλλει τις ψευδείς δηλώσεις της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαριέττας Γιαννάκου σύμφωνα με τις οποίες το Δικαστικό Σώμα δήθεν κατά τη διάρκεια της κρίσης και των μνημονίων αρνήθηκε να συμβάλει στις δυσκολίες που περνούσε ελληνικός λαός. Είναι γνωστό σε όλους ότι οι δικαστές την τελευταία δεκαετία υπέστησαν σημαντικές περικοπές στις αποδοχές τους, οι οποίες αγγίζουν το 50%, ενώ ακόμα μεγαλύτερες υπήρξαν οι περικοπές στις συντάξεις των δικαστών. Καλούμε την κυβέρνηση να δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά εάν υιοθετεί τις δηλώσεις της βουλευτού».     

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-5-2020 από directNEWS.gr  


Τελευταίες Ειδήσεις