Logo

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Ο Σαμαράς προστάτευε τα συμφέροντα του Παπασταύρου και του Μιωνή; [βίντεο]



 
 

Στην υπόθεση της Novartis «δεν υπάρχει καμία σκευωρία, παρά μόνο προσπάθεια να ξεπλύνουν το σκάνδαλο».

Τα παραπάνω είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ενώ αναμένεται σε, περίπου πέντε ώρες, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή αναφορικά με την πρόταση για διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του.

Αναλυτικότερα, ο κ. Παπαγγελόπουλος, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Open εξαπέλυσε βέλη κατά της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας λόγο για  «αλλοίωση της πραγματικότητας και διαστροφή της αλήθειας», αναφορικά με την επέκταση της προκαταρκτικής εξέτασης και τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του.

Σχετικά με την αντιδικία Μιωνή - Φιλιππάκη, είπε ότι «ο κ. Σαμαράς μου ζήτησε να τον βοηθήσω για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή», ενώ και παλαιότερα, όπως δήλωσε ο ίδιος, ο πρώην πρωθυπουργός είχε ζητήσει δύο φορές από τον εκδότη της εφημερίδας «Δημοκρατία», Γιάννη Φιλιππάκη, «να μην γράφει για τους Παπασταύρου – Μιωνή». Σ

Για την τοποθέτησή του την Τρίτη στη Βουλή ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε: «Προσπαθούν να πουν ότι άδειασα τον κ. Παππά. Γιατί να τον αδειάσω; Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο κ. Παππάς, ούτε εγώ έχω να πω κάτι εις βάρος του. Ο κ. Παππάς ανέλαβε μία πρωτοβουλία, όπως έχει πει, έπειτα από τηλεφώνημα του Νετανιάχου, κάτι που επιβεβαίωσε και η ισραηλινή πρεσβεία. Αν ο κ. Παππάς παρενέβη μετά από τηλεφώνημα του Νετανιάχου για λόγους εθνικούς, να μας πει ο κ. Σαμαράς γιατί παρενέβη. Τον πήρε κι αυτόν ο Νετανιάχου ή προστάτευε τα συμφέροντα του Παπασταύρου και του Μιωνή;».

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-5-2020 από directNEWS.gr  


Τελευταίες Ειδήσεις