Logo

Δύο αστυνομικοί παρασύρθηκαν από όχημα στη Νέα Υόρκη - Πυροβολήθηκαν 5 αστυνομικοί σε Μιζούρι, Λας Βέγκας [βίντεο]



 
 

Συνεχίζονται τα βίαια επεισόδια στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τη δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί σε 40 μεγαλουπόλεις.

Στη Νέα Υόρκη αυτοκίνητο αψήφησε την απαγόρευση κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε μπλόκο αστυνομικών, παρασύροντας και τραυματίζοντας δύο από αυτούς.

Σύμφωνα με εκπρόσωπος της αστυνομίας οι τραυματίες αστυνομικοί νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Από την πλευρά του το Associated Press μεταδίδει ότι οι αστυνομικοί που παρασύρθηκαν είχαν λίγο νωρίτερα περάσει χειροπέδες σε ένα άτομο.

Δείτε βίντεο με το αυτοκίνητο που πέφτει πάνω στους αστυνομικους

 

Πυροβολήθηκαν τέσσερις αστυνομικοί στο Μιζούρι

H αστυνομία στο Σεντ Λούις του Μιζούρι ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ ότι τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σφαίρες σε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους διαδηλωτές και την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Τα τραύματά τους «δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους», όπως ανέφερε σε tweet η τοπική αστυνομία.

Πυροβολήθηκε αστυνομικός στο Λας Βέγκας

Ένας αστυνομικός του Λας Βέγκας δέχθηκε πυροβολισμό εν μέσω διαδηλώσεων τη Δευτέρα το βράδυ, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λας Βέγκας, ένας ακόμη αστυνομικός ενεπλάκη σε περιστατικό με πυροβολισμό στην ίδια περιοχή. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα περιστατικά ή την κατάσταση των αστυνομικών.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις