Logo

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Νεκρή μία γυναίκα, τραυματίας ο σύζυγός της - Ντυμένοι αστυνομικοί οι δράστες [φωτο]



 
 

Ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση το μεσημέρι της Τρίτης στη Λιθακιά, στην περιοχή του Αγίου Σώστη στη Ζάκυνθο.

Οι άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, τους πλησίασαν. Ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί και από τα πυρά έπεσε νεκρή 37χρονη γυναίκα.

Ο 53χρονος σοβαρά τραυματισμένος κατάφερε να οδηγήσει μέχρι το σπίτι φίλου του και από εκεί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.  

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς πως οι δράστες είχαν λευκή μοτοσικλέτα και φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα. Κάποιοι είπαν ότι φορούσαν στολή χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν ήταν περιβολή αστυνομικού ή όχι.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, οι δράστες φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Έδωσαν στο θύμα την εντύπωση πως ήταν αστυνομικοί. Όταν είδαν την μοτοσικλέτα του 53χρονου, φαίνεται να του έκαναν σήμα να σταματήσει και όταν αυτός επιβράδυνε την μηχανή, τότε οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους, σκοτώνοντας ακαριαία την 37χρονη γυναίκα του.

Η γυναίκα που σκοτώθηκε ονομάζεται Χριστίνια Κλουτσινιώτη, η οποία ήταν γνωστή επιχειρηματίας του νησιού. 

Οι δύο άνδρες επέστρεψαν μαζί στο σημείο της επίθεσης και είδαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή.

Ο 53χρονος νοσηλεύεται τραυματισμένος με τρεις βολίδες στο σώμα του.

Tο ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2012 και έχει ένα μικρό αγοράκι. Έμενε κόντα στο σημείο που δέχτηκε την επίθεση.

Ως ζευγάρι έχουν μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λαγανά στο όνομα της 37χρονης.

Tα τελευταιά χρόνια είχαν επενδύσει στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και στις υποβρύχιες καταδύσεις με δικό τους σκάφος, το οποίο έφερε το όνομα της άτυχης γυναίκας.

Οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν τους δράστες της επίθεσης στο ποινικό παρελθόν του 53χρονου ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος μετά τη μαφιόζικη επίθεση από την οποία σκοτώθηκε η 37χρονη σύζυγος του και συνεπιβάτιδά του στη μοτοσικλέτα.

Εξετάζουν αν υπάρχουν κάποιοι που θα ήθελαν να κάνουν κακό στο ζευγάρι.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών. Προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες πριν φύγουν από τη Ζάκυνθο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις