Logo

Θαυμάστρια καταδίωκε διαδικτυακά τον Mark Zuckerberg



 
 

mrkzrgfb_8-2-2011Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, ζήτησε την άσκηση περιοριστικών μέτρων κατά μίας θαυμάστριάς του, η οποία τον καταδίωκε μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης που δημιούργησε ο ίδιος.

Ο δισεκατομμυριούχος Zuckerberg, 26 ετών, ισχυρίστηκε ότι φοβάται για την ασφάλειά του μετά από τον “βομβαρδισμό” του με μηνύματα που του άφηνε στο Facebook η Pradeep Manukonda, 31 ετών.

Η γυναίκα πλημμύρισε στην κυριολεξία τον Zuckerberg με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ του έστειλε ακόμα και λουλούδια, καθώς και ένα χειρόγραφο σημείωμα.

Ο ιδρυτής του Facebook έχει αποκτήσει πλέον μια περιοριστική εντολή που απαγορεύει στη Manukonda να βρίσκεται σε κοντινότερη απόσταση των 300 μέτρων από τον ίδιο, την αδελφή του, Randi Zuckerberg, και τη φίλη του, Priscilla Chan.

Στα νομικά έγγραφα που κατέθεσε ο Mark, επικαλείται ότι η Manukonda είχε προσπαθήσει να τον ακολουθήσει, να τον παρακολουθήσει, καθώς και να  επικοινωνήσει μαζί του, χρησιμοποιώντας λεξιλόγιο που απειλούσε την προσωπική του ασφάλεια, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ιστοσελίδα TMZ.

Σύμφωνα επίσης με τα νομικά έγγραφα, η γυναίκα είχε προσπαθήσει στις 24 Ιανουαρίου να επισκεφθεί τον Zuckerberg στο σπίτι του δίπλα στις εγκαταστάσεις του Facebook στο Πάλο Άλτο, όπου τελευταία στιγμή την σταμάτησε η ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί προειδοποίησαν την Manukonda λεκτικά, ωστόσο η ίδια συνέχιζε να παρενοχλεί τον Zuckerberg μέσω e - mail. Του έστειλε μάλιστα κι ένα χειρόγραφο σημείωμα, στο οποίο έγραφε: «Σ’ ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που μου αφιέρωσες και που ενδιαφέρθηκες για το πρόβλημά μου. Σου είμαι πραγματικά ευγνώμων. Θα ήταν τιμή μου να συνεργαστώ μαζί σου στο μέλλον, καθώς γνωρίζω ότι είσαι ένας άντρας με αξίες. Σ’ ευχαριστώ που αποτελείς πηγή έμπνευσης για όλους μας».

Η Manuconda έφτασε μάλιστα στο σημείο να ενοχλήσει ακόμα και την αδερφή του Mark, Randi, στέλνοντάς της το εξής μήνυμα στο Facebook “Χρειάζομαι πραγματικά τη βοήθειά σου αγαπημένη μου αδερφή”.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις