Logo

Πετράλωνα: Έξωση ηλικιωμένων για χρέη - Η αστυνομία έσπασε την πόρτα, έκανε και προσαγωγές! [φωτο]



 
 

Επί υπουργίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ,οι αστυνομικοί κατάφεραν να φέρουν στην Ελλάδα τις εικόνες που βλέπαμε στο εξωτερικό με την αστυνομία να βγάζει πολίτες  από τα σπίτια τους, μετά από κατασχέσεις λόγω χρεών,.

Η εικόνα, που μοιάζει να έχει μεταδοθεί από διεθνή πρακτορεία ως συμβάν σε μία άλλη χώρα, αφορά περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Πετράλωνα.

Ένα  ζευγάρι ηλίκιωμένων, που σύμφωνα με το pressproject.gr είχαν χρέη στη τράπεζα, αναγκάστηκαν σε έξωση από το σπίτι που διέμενε στα Πετράλωνα, καθώς αυτό κατασχέθηκε.

Η έξωση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της αστυνομίας και με την παρουσία δύο δικαστικών κλητήρων.

Οι αστυνομικοί, σα να συμμετείχαν σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να βγάλουν το ηλικιωμένο ζευγάρι από το σπίτι του, έσπασαν τη πόρτα.

Μάλιστα όταν γείτονες συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την έξωση, προχώρησαν και σε δύο προσαγωγές στο τμήμα Ακροπόλεως.

Μετά από αυτό το περιστατικό προτείνουμε στον κ. Χρυσοχοΐδη και στην κυβέρνηση στην οποία είναι στέλεχος να μετονομαστεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε "υπουργείο Προστασίας του τραπεζίτη".

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις