Logo

Σημάδια ξυλοδαρμού φέρει ο 18χρονος που συνελήφθη στην πορεία της Πέμπτης [φωτο]



 
 

Αύριο Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή οι εννέα συλληφθέντες στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά το συλλαλητήριο της Πέμπτης ενάντια στην ψήφιση του νόμου για τις διαδηλώσεις. . 

Στο μεταξύ, ο Κώστας Καλαμπόκας, ό νεαρός διαδηλωτής που συνελήφθη στο σωρό», όπως καταγγέλλεται, στο συλλαλητήριο της Πέμπτης  φέρει σημάδια ξυλοδαρμού. 

Όπως προκύπτει από φωτογραφία που  δημοσιεύει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας ΠΡΙΝ, ο νεαρός διαδηλωτής φέρει εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο και στα πόδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σημάδια ξυλοδαρμού φέρουν και άλλοι εκ των εννέα συλληφθέντων.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το ΠΡΙΝ , ο πατέρας του Χρήστος Καλαμπόκας όταν είδε το παιδί του τα ξημερώματα της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ και διαπίστωσε το χτύπημα από κλομπ στο κεφάλι απαίτησε από τον αξιωματικό υπηρεσίας  να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αξονική εξέταση, κάτι που πραγματοποιήθηκε, ευτυχώς χωρίς να διαπιστωθούν σοβαρότερα προβλήματα.

Ο 18χρονος Κώστας,  ο οποίος κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων πληροφορήθηκε από τον πατέρα του ότι περνά στη Νομική Αθηνών  και οι υπόλοιποι συλληφθέντες πέρασαν το Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. 

Τη Δευτέρα, οπότε οι εννέα διαδηλωτές θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή, σωματεία μαζικοί φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές, πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-7-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις