Logo

Κρήτη: Άνδρας πυροβόλησε τη σύζυγό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει [βίντεο+φωτο]



 
 

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων, από ένα αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Πασακάκι, με "πρωταγωνιστές" ένα ζευγάρι  που το απόγευμα της Κυριακής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από όπλο. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής, 

Ο άνδρας, ηλικίας 61 ετών, γνωστός γιατρός στα Χανιά, φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και η γυναίκα, ηλικίας 56 ετών, στην κοιλιακή χώρα, επίσης από πυροβόλο όπλο. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων. 

Όπως λένε οι πληροφορίες, πρόκειται για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, με τον άνδρα να πυροβολεί τη γυναίκα και κατόπιν να στρέφει το όπλο στον εαυτό του, μετά από καυγά μεταξύ του ζευγαριού για προσωπικούς λόγους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 61χρονος, που έχει αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, έχει εισαχθεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες για την υγεία του.

Η γυναίκα, που έχει δεχθεί μία σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, μπαίνει στο χεριουργείο.  Όπως λένε οι γιατροί η κατάστασή της είναι εξαιρετικά σοβαρή, καθώς έχουν βληθεί ζωτικά όργανα. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις