Logo

ΗΠΑ: Άνοιξε πυρ σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι λόγω... κοροναϊού - Φώναζε πως δεν τηρούν τις αποστάσεις [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Φλόριντα για παράνομη οπλοχρησία μέσα σε ξενοδοχείο στην παραλία του Μαϊάμι, επειδή μια μητέρα και ο γιός της  κατά την άποψή του δεν εφάρμοζαν  αρκετά πιστά τη σύσταση των υγειονομικών αρχών για την τήρηση  κοινωνικών αποστάσεων για την αποτροπή της διάδοσης του κοροναϊού.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο  συλληφθείς, Ντάγκλας Μαρκς, φέρεται να είπε αρχικά στους δύο πελάτες του ξενοδοχείου :  «Πρέπει να φύγετε. Δεν τηρείτε απόσταση»,

 Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα, η Βερόνικα Πένια, και ο γιος της, που είχαν πάει στο Μαϊάμι για τουρισμό από την πολιτεία του Νέου Μεξικού, αγνόησαν τον άνδρα. Κάθισαν σε καναπέ γυρίζοντάς του την πλάτη.

Τότε ο Ντάγκλας Μάρκς φέρεται να φώναξε: «Δύο άτομα εδώ πέρα δεν ακολουθούν τις συστάσεις», απειλώντας ότι θα «ασχοληθεί» μαζί τους, όπως υποστήριξε η Βερόνικα Πένια. 

 Ακολούθησαν πυροβολισμοί στην αίθουσα του ξενοδοχείου, χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Ο Μαρκς κατέθεσε στην αστυνομία πως νόμιζε ότι τον ακολουθούσαν, ζήτησε από τη ρεσεψιόν να καλέσει την άμεση δράση και κατόπιν πυροβόλησε τέσσερις φορές «προειδοποιητικά».

Ο Ντάγκλας Μάρκς συνελήφθη και του  απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση με επιβαρυντικές περιστάσεις και τη χρήση δυνητικά θανατηφόρου όπλου σε δημόσιο χώρο, μεταξύ άλλων.

Το συμβάν προδίδει την ατμόσφαιρα αυξανόμενης έντασης στη Φλόριντα, που έχει μετατραπεί σε επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ, καθώς πλέον έχει μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 ο ένας κάτοικός της στους πενήντα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη άλλος  άνδρας γιατί  έβγαλε πιστόλι και σημάδεψε πρόσωπο που απαίτησε να φορέσει μάσκα σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Wal-Mart.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις