Logo

Ορχομενός: Τραγικό τέλος σε αρδευτικό κανάλι για 26χρονη αγνοούμενη [φωτο]



 
 

Τραγικό τέλος ειχε η αναζήτηση της 26χρονης Αγγελική Πατσούρα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στον Ορχομενό στις 31 Ιουλίου.

Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το "Χαμόγελο του Παιδιού", βρέθηκε νεκρή σε αρδευτικό άβλακα. 

Η σορός της, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr,  ανασύρθηκε την Παρασκευή από αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Διονύσου.

Απο τα πρώτα στοιχεία η γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της πριν από αρκετές ημέρες, καθώς το πτώμα ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης και έτσι η αναγνώρισή της πρόκειται να γίνει με εξέταση DNA. 

Ωστόσο, στενός συγγενής της 26χρονης  αναγνώρισε την Αγγελική και από τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. 

 Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωιθεί  για την εξαφάνιση της  Αγγελικής Πατσούρα στις 03.08.2020 και προχώρησε στης 04.08.2020 στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι που έδειχναν ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Στην ανακοίνωσή του  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της 26χρονης και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το  άψυχο σώμα της κοπέλας εντόπισαν αστυνομικοί του ΑΤ Ορχομενού που είχαν επικεντρώσει τις έρευνές τους στην ευρύτερη περιοχή, χρειάστηκε όμως η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανασυρθεί από το βαθύ κανάλι και να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών ΄για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.  Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα του dna για την επίσημη ταυτοποίηση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-8-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις