Logo

Διέρρηξαν το σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη



 
 

Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

Την πληροφορία μετέδωσε το OPEN TV , χαρακτηρίζοντας τη διάρρηξη "μυστήρια¨ διάρρηξη, καθώς οι άγνωστοι δράστες  δεν αφαίρεσαν κάτι, ωστόσο έκαναν άνω κάτω το γραφείο της και τα ντουλάπια που βρίσκονται στον χώρο.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη διάρρξη κατήγγειλε στις αρχές η καθαρίστρια του σπιτιού της εισαγγελέως Διαφθοράς στην περιοχή της Ακρόπολης όταν πήγε το πρωί της Κυριακής για να το καθαρίσει και το βρήκε ανάστατο.

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια οι άγνωστοι δράστες έφυγαν παίρνοντας μαζί τους το λαπτοπ της εισαγγελικής λειτουργού. 

Με εντολή του διοικητή Ασφαλείας Αττικής κλιμακιο αστυνομικών μετέβη στο σπίτι της κ, Τουλουπάκη προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σημειώνεται, ότι η κ. Τουλουπάκη αναμένεται να επιστρέψει σήμερα Κυριακή από διακοπές στο πατρικό της σπίτι στα Χανιά της Κρήτης.

«Το επόμενο θα είναι με σκοτώσουν;»

Η Ελένη Τουλουπάκη φέρεται κατά την επικοινωνία της με την αστυνομία να  αναρωτήθηκε «το επόμενο θα είναι με σκοτώσουν;». 

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μεταδίδει, επικαλούμενο πηγές, ότι η καθαρίστρια του σπιτιού που πήγε νωρίς το πρωί για να καθαρίσει διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα. Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι, και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κ. Τουλουπάκη.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια η κλειδαριά δεν ήταν σπασμένη και από το χώρο δεν έλλειπαν αντικείμενα αξίας παρά μόνον ο φορητός υπολογιστής της. Αντίθετα ήταν διάσπαρτα στο χώρο τα έγγραφά της και το γραφείο της ήταν ανάστατο, όπως και τα ντουλάπια της βιβλιοθήκης.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν λείπουν σημαντικά έγγραφα που κατείχε ή ακόμα και σκληροί δίσκοι .

Χωρίς φύλαξη το σπίτι 

Αξίζει εδώ να επισημανθεί ότι στο σπίτι της κ. Τουλουπάκη (που είχε αναφερθεί ξεκάθαρα από τις αρχές ως στόχος) δεν υπάρχει αστυνομική φύλαξη όταν απουσιάζει.

Όταν η εισαγγελική λειτουργός βρίσκεται στην Αθήνα,  πέραν της συνοδείας αστυνομικών για τις μετακινήσεις της, το οικείο αστυνομικό τμήμα περιπολεί κάποιες ώρες το σπίτι της, αλλά αυτό δεν γίνεται όταν απουσιάζει.

Όπως εκτιμάται η διάρρηξη αποσκοπεί είτε  σε «προσπάθεια εκφοβισμού» είτε ως προσπάθεια απόσπασης σημαντικών εγγράφων που κατείχε η εισαγγελέας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-8-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις