Logo

Ντοκουμέντο από διάρρηξη με λεία - μαμούθ στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης [βίντεο]



 
 

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε την Παρασκευή βίντεο που έχει καταγράψει τη δράση διαρρηκτών οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης εισέβαλαν στο σπίτι επιχειρηματία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και άρπαξαν ένα θησαυρό: ένα εκατομμύριο ευρώ, 200 χρυσές λίρες και κοσμήματα.

Από το βίντεο ντοκουμέντο, που προβλήθηκε από το Open TV,  φαίνεται ότι οι δράστες έχουν τελείως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, καθώς και όλα τα σημεία του σώματός τους, μέχρι και τα χέρια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, οι διαρρήκτες κατάφεραν να φτάσουν στην οικεία του επιχειρηματία στο Πανόραμα, έχοντας προηγουμένως κλέψει όχημα, ένα πολυτελές τζιπ,  από άλλο σπίτι που διέρρηξαν, στην περιοχή της Θέρμης.

Οι δράστες με το κλεμμένο όχημα έκαναν την απαραίτητη έρευνα στα γύρω τετράγωνα από το σπίτι του επιχειρηματία, ο οποίος έλειπε μαζί με την οικογένειά του για διακοπές και αφού είδαν ότι δεν κυκλοφορεί κανείς πλησίασαν το σπίτι  και ο ένας εξ αυτών κατάφερε να ανοίξει την μπαλκονόπορτα χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο.

Οι εισβολείς  έφτασαν στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε την πολύτιμη λεία,  το άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.

. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ειδοποιήθηκε από την εταιρεία του συναγερμού και με τη σειρά του ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες όταν έφτασαν ήταν πλέον αργά.

Όπως εκτιμούν αστυνομικοί οι δράστες έδρασαν επαγγελματικά. Η διάρρηξη διήρκεσε ελάχιστα και οι στοχευμένες κινήσεις των δραστών δείχνουν ότι είχαν σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια .

Οι έρευνες της αστυνομίας για τη σύνθεση του προφίλ των δραστών και τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις