Logo

Γερμανία: Κατηγορούμενη 27χρονη μητέρα για τη δολοφονία των πέντε παιδιών της [βίντεο+φωτο]



 
 

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση θα απαγγείλουν οι γερμανικές εισαγγελικές αρχές στη μητέρα των πέντε παιδιών που βρέθηκαν νεκρά στο διαμέρισμά τους στο Σόλινγκεν στη Γερμανία.

\Η 27χρονη γυναίκα, που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις γραμμές του τρένου, φέρεται ότι σκότωσε τα πέντε από τα έξι παιδιά της, ηλικίας ενός έως 8 ετών.

Το μεγαλύτερο παιδί της, ένα αγόρι 11 ετών, το είχε αφήσει στη μητέρα της πριν προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη της, ενώ της είχε στείλει ένα μήνυμα στο οποίο ανέφερε ότι είχε σοβαρά προβλήματα με τον σύζυγό της και ότι «δεν άντεχε άλλο». Προς το παρόν δεν είναι σαφές πώς ακριβώς πέθαναν τα παιδιά, ωστόσο η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι τους είχαν χορηγηθεί ηρεμιστικά και έφεραν σημάδια ασφυξίας.

Η 27χρονη νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο και ακόμη δεν έχει καταθέσει στις αρχές, οι οποίες ακόμη δεν έχουν διευκρινίσει τα κίνητρά της γυναίκας. 

Την αστυνομία ειδοποίησε η μητέρα της και γιαγιά των παιδιών, ωστόσο όταν έφτασαν στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί ήταν αργά και δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν τα παιδιά.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2020 από directNEWS.gr πηγή: efsyn.gr


Τελευταίες Ειδήσεις