Logo

Οι νέοι προϊστάμενοι στα Δικαστήρια και στις Εισαγγελίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης



 
 

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο για την ανάδειξη νέων διοικήσεων και προϊσταμένων στα Δικαστήρια και τις Εισαγγελίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. 

Ειδικότερα, στην Αθήνα: .

Νέα πρόεδρος της Τριμελούς Διοίκησης του Εφετείου της Αθήνας αναδείχθηκε η πρόεδρος Εφετών Τριανταφύλλη Δρακοπούλου, η οποία την 1η Οκτωβρίου 2020 θα διαδεχθεί τον απερχόμενο προϊστάμενο Κώστα Σταμαδιάνο. 

Μέλη του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου της Αθήνας αναδείχθηκαν οι Αθανάσιος Νικολόπουλος Σπυριδούλα Λιάτη.

Στην εισαγγελία Εφετών Αθήνας επανεξελέγη ο νυν προϊστάμενος Ιωάννης Μωραϊτάκης, με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Αθανασίου. 

Νέα πρόεδρος της Τριμελούς Διοίκησης του Πρωτοδικείου της Αθήνας αναδείχθηκε η πρόεδρος Πρωτοδικών, Σοφία Φούρλαρη, η οποία θα διαδεχθεί στη θέση αυτή τον νεοπροαχθέντα εφέτη Γιώργο Γρίβα.

Επίσης, προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας εξελέγη η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, την οποία ψήφισαν 91 από τους 100 συναδέλφους της που ψήφισαν.  Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η κ.  Παπαγεωργακοπούλου ήταν και η μοναδική υποψήφια.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη:

Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης αναδείχθηκαν νέος πρόεδρος της Τριμελούς Διοίκησης, ο πρέδρος Εφετών, Χρήστος Νάστας και μέλη του Συμβουλίου οι Νικολέτα Παναγιωτίδου και Ευγενία Ντολοπούλου. Ο κ. Νάστας αναλαμβάνει παράλληλα και πρόεδρος της Επιτροπής Δικαστικού Μεγάρου.

Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης πρόεδρος της Τριμελούς Διοίκησης παραμένει η πρόεδρος Πρωτοδικών Ευαγγελία Αρβανίτου που επανεξελέγη, ενώ μέλη του Συμβουλίου αναλαμβάνουν οι Βασίλης Καραναστάσης και Στυλιανός Μπίος.

Νέος προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εξελέγη ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Στο Ειρηνοδικείο αναδείχθηκε πρόεδρος της Διοίκησης η ειρηνοδίκης Θωμαΐς Μελισσά-Χοϊλού και μέλη του Συμβουλίου οι Νικόλαος Μάνος και Ευδοκία Σελησίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-9-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις