Logo

Τρίτος νεκρός από το φονικό πέρασμα του Ιανού - Αγωνία για δύο αγνοούμενους στην Καρδίτσα [βίντεο +φωτο]



 
 

Μετά την ηλικιωμένη και τον βοσκό που βρέθηκαν νεκροί στο Βασιλί Φαρσάλων και στο Μουζάκι Καρδίτσας, αντίστοιχαα, άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός»

Ο τρίτος νεκρός είναι ένας άνδρας ηλικίας 62 ετών, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο σπίτι του στην Καστανιά Καρδίτσας όταν το Σάββατο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, κατέρρευσε η στέγη. 

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που είχε μεταβεί στο σημείο σε μία επιχείρηση διάσωσης, η οποία, δυστυχώς, είχε τραγικό τέλος. 

Ακόμα δύο άνθρωποι αγνοούνται στη Θεσσαλία που χτυπήθηκε με σφοδρότητα από την κακοκαιρία. 

Συγκεκριμένα αγνούμενοι είναι 

* Η οδηγός, ηλικίας 43 ετών, το αυτοκίνητο της οποίας παρασύρθηκε από τον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι Καρδίτσας.  Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε χθες, αλλά όχι και η ίδια.   

*Ένας βοσκός, που αγνοείται στο Μακρυχώρι Καρδίτσας.

Στο μεταξύ, εξακολουθεί να παραμένει ασαφές αν η 43χρονη ήταν μόνη στο αυτοκίνητο ή υπήρχε και άλλος επιβαίνων.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το χωριό Καλογριανά Καρδίτσας έει δεχθεί μεγάλους όγκους νερού, ενώ τα σωστικά συνεργεία βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, καθώς οι ζημιές είναι μεγάλες με γέφυρες να έχουν καταρρεύσει, σπίτια να έχουν πλημμυρίσει και στο Μουζάκι να έχει υποστεί καταστροφή και το κέντρο Υγείας.

Συνεχίζεται η αναζήτηση των αγνοουμένων και οι απεγκλωβισμοί - Χαρτογράφηση με drones του ποταμιού στο Μουζάκι

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις