Logo

Πρέβεζα: Ανθρωποκυνηγητό για άνδρα που πυροβόλησε τον αδερφό του και τον φίλο του [φωτο]



 
 

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στη Μυρσίνη Πρέβεζας και στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου πυροβόλησε τον αδερφό του και ακόμα έναν συγχωριανό του τραυματίζοντάς τους σοβαρά. 

Τα δύο θύματα, ηλικίας 41 ετών και 40 ετών, φέρουν τραύματα ο ένας στο κεφάλι και ο δεύτερος στην κοιλιακή χώρα  και έχουν μεταφερθεί στο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 48χρονος φερόμενος ως δράστης αμέσως μετά την πράξη του έφυγε πεζός από το σημείο του συμβάντος και έκτοτε αναζητείται.

Όπως μεταδίδει το thespro.gr, o 48χρονος και το ένα από τα δύο θύματα είναι αδέρφια και στο χωριό κανένας ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη μέσα σε λίγα λεπτά.

Το αιματηρό συμβάν έλαβε χώρα  σε κεντρικό σημείο του χωριού, που βρίσκεται  σε μικρή απόσταση από το σπίτι των δύο αδερφών και το καφενείο. 

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι αφορμή για την ένοπλη επίθεση ήταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Ο μικρός αδελφός το είχε δανείσει στον ιδιοκτήτη του καφενείου. Ο μεγάλος αδερφός θύμωσε. Από το σπίτι του πήρε την καραμπίνα και όταν έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν οι άλλοι δύο πυροβόλησε εναντίον τους. Στο σημείο επικράτησε πανικός.

Ο δράστης αμέσως έφυγε πεζός από τον τόπο της συμπλοκής και έκτοτε αναζητείται.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη έχουν μεταφερθεί στην περιοχή και οι δύο εκπαιδευμένοι σκύλοι της αστυνομίας από την Ηγουμενίτσα και την Άρτα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η περιοχή είναι πυκνόφυτη και ο 48χρονος την γνωρίζει πολύ καλά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις