Logo

Άγριος καβγάς σε λεωφορείο για τη μάσκα: «Είσαι ανεύθυνη και δεν υπολογίζεις κανένα» [βίντεο]



 
 

Ένας νέος καβγάς μέσα σε λεωφορείο, με αφορμή τη μη χρήση μάσκας, είδε την Τρίτη το φως της δημοσιότητας, καθώς καταγράφηκε από τηλεοπτική κάμερα.

"Πρωταγωνιστές" στο νέο επεισόδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega που μετέδωσε και το σχετικό βίντεο, είναι ένας ηλικιωμένος και μία γυναίκα. 

Όλα  ξεκίνησαν όταν η γυναίκα ανέβηκε στο λεωφορείο χωρίς να φοράει μάσκα και ο ηλικιωμένος κύριος της ζήτησε να κατέβει αποκαλώντας την ανεύθυνη.

Η γυναίκα αρνήθηκε να κατέβει από το λεωφορείο, λέγοντας ότι δεν φοράει μάσκα γιατί δεν υπάρχει κοροναϊός. Στη συνέχεια έκατσε πίσω από τον ηλικιωμένο κύριο, ο όποιος συνέχισε να της ζητάει να κατέβει από το λεωφορείο.

Λόγο στο λόγο οξύνθηκαν τα πνεύματα  και οι δύο άρχισαν να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Ο ηλικιωμένος πάνω στη λεκτική διαμάχη επιχείρησε να να κατεβάσει με τη βία, τη γυναίκα από το λωφορείο. Συγκεκριμένα, γυρισμένος προς τα πίσω, άρπαξε τπ καρότσι  με τα ψώνια που βασταγε στα χέρια της η γυναίκα και το τράβηξε προς την έξοδο του λεωφορείου.

Όλες αυτές οι σκηνές εκτυλίχθηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων  επιβατών με τον οδηγό του λεωφορείου, να μένει αμέτοχος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-9-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις