Logo

Καρδίτσα: Μετά τον "Ιανό" ήρθαν οι δικαστικοί επιμελητές - Επιδίδουν διαταγές πληρωμής σε πλημμυροπαθείς! [βίντεο]



 
 

Μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η φονική κακοκαιρία "Ιανός" στην Καρδίτσα τώρα οι πλημμυροπαθείς της περιοχής υφίστανται  και το "κυνηγητό" των δικαστικών επιμελητών.

Ο ANT1  μετέδωσε τη Δευτέρα βίντεο στο οποίο φαίνονται δικαστικοί επιμελητές να επιδίδουν διαταγές πληρωμής σε πληγέντες με τις οποίες τους καλούν να πληρώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους.

Κάτοικοι της Καρδίτσας χαρακτηρίζουν τις ενέργειες αυτές αψυχολόγητες και προκλητικές μετά το πλήγμα που έχουν υποστεί από την πρόσφατη κακοκαιρία.

"Μας κατέστρεψαν και υπάρχουν ευθύνες"

Μάλιστα, στο βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ακούγονται καταστηματάρχες να φωνάζουν στους δικστικούς επιμελητές: "Ντροπή σας. Να σας χαίρεται η Καρδίτσα".

Ο Παναγιώτης Παγκάκης, ένας εκ των πλημμυροπαθών της περιοχής και πατέρας τριών παιδιών, μιλώντας στην κάμερα είπε ότι "είμαι ένας από τους χιλιάδες που έχουν καταστραφεί. Πού προσπαθεί να κρατήσει το μαγαζί του και που έχω τρία παιδιά. Έρχεται ο ρουφιάνος του κράτους να μου επιδώσει διαταγή πληρωμής. Ποια ημέρα; Την Παρασκευή που είναι η επιχείρησή μου μέσα στις λάσπες. Εδώ, μιλάμε για αναλγησία, για ένα κράτος μηδενικό".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-9-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις