Logo

Βοιωτία: Και προμηθευτής εστίασης θετικός στον κορονοιό -Πέντε χωριά σε καραντίνα



 
 

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στη Βοιωτία, έπειτα από τον εντοπισμό δύο ακόμη κρουσμάτων κορονοϊού. Συγκεκριμένα, ένας οδηγός προμηθευτικής εταιρείας που συνεργάζεται με επιχειρήσεις εστίασης, βρέθηκε θετικός στο κορονοιό, όπως και η σύζυγός του, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το tvstar.gr.

Ιδιοκτήτες καταστημάτων που έρχονταν καθημερινά σε επαφή με τον συγκεκριμένο προμηθευτή έχουν ήδη ειδοποιηθεί να μεταβούν στα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας, προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης του ιού.

Σύμφωνα με πηγές του tvstar.gr στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη δειγματοληψία επιχειρηματιών από την Αλίαρτο και τη Λιβαδειά.

Κι άλλα κρούσματα από την κηδεία στη Θήβα

Θετικοί στον κορονοιό βρέθηκαν ο 70χρονος σύζυγος και η 60χρονη ξαδέρφη, της 63χρονης γυναίκας που νοσεί από τον ιό. Η 63χρονη είχε πάει σε κηδεία συγγενικού της προσώπου στο Μουρίκι Θήβας, όπου είχαν παρευρεθεί περίπου 200 άτομα, από διάφορα χωριά της περιοχής.

Η 63χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ ενώ ο σύζυγός της και η ξαδέρφη της βρίσκονται σε καραντίνα κατ'οίκον.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Μουρικίου Τάκης Πέτρου «χθες ειδοποιηθήκαμε από την αντιπεφερειάρχη που ήρθε με κλιμάκιο, ότι υπήρξαν κρούσματα κορονοϊού και πως ήταν μάλιστα συγγενείς του θανόντα. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσα άτομα είναι θετικά».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-10-2020 από directNEWS.gr πηγή:enikos.gr


Τελευταίες Ειδήσεις