Logo

Κορονοϊός: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προληπτικά στο νοσοκομείο [βίντεο+φωτο]



 
 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ μεταφέρθηκε στο  νοσοκομείο, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που όπως ανακοίνωσε ο ίδιος διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό, μεταφέρθηκε στο  Walter Reed National Military Medical Center την Παρασκευή το απόγευμα (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με το cnn.com,  ο Ντόναλντ Τραμπ θα νοσηλευτεί στο Walter Reed National Military Medical Center και θα παραμείνει εκεί για αρκετές ημέρες, όπως δήλωσε ο Λευκός Οίκος την Παρασκευή το απόγευμα (τοπικη ώρα). 

 Η εξέλιξη αυτή ήρθε, περίπου, 15 ώρες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο Τραμπ πέταξε με το ελικόπτερο Marine One στο νοσοκομείο. Είναι ρουτίνα για τον Πρόεδρο να ταξιδεύει στο νοσοκομείο Walter Reed με το Marine One.

Το tweet του Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν αναχωρήσει για το νοσοκομείο: "Σας ευχαριστώ όλους. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ"

Σε δήλωση, η εκπρόσωπος του Προέδρου είπε ότι ο Τραμπ "παραμένει σε καλή διάθεση, έχει ήπια συμπτώματα και εργάζεται όλη την ημέρα".

"Με μεγάλη προσοχή, και μετά από σύσταση του γιατρού του και των ειδικών επιστημόνων, ο Πρόεδρος θα εργάζεται από τα προεδρικά γραφεία στο νοσοκομείο  Walter Reed για τις επόμενες ημέρες", δήλωσε η γραμματέας Τύπου Kayleigh McEnany και συμπλήρωσε ότι: "Ο Πρόεδρος Τραμπ εκτιμά την έκρηξη υποστήριξης τόσο για τον ίδιο όσο και για την Πρώτη Κυρία."

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί  ότι ο Ντόναλντ Τραμπ λαμβάνει μία πειραματική θεραπεία για τη νόσο Covid-19 με πολυκλωνικά αντισώματα και έχει «υψηλό ηθικό» μολονότι αισθάνεται κόπωση, όπως αναφέρθηκε.

Πριν φύγει για το Walter Reed National Military Medical Center ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ βιντεοσκόπησε ένα μήνυμα που αργότερα το ανάρτησε στο Twitter για να ευχαριστήσει για την υποστήριξη και τη συμπαράσταση που έλαβε αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-10-2020 directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις