Logo

Καλλιθέα: Εκτέλεσαν με τρεις σφαίρες τον Ευάγγελο Πάλλη [βίντεο+φωτο]



 
 

Άγνωστοι, λίγο μετά τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας,  δολοφόνησαν  τον 60χρονο, Ευάγγελο Πάλλη, γνωστό με το προσωνύμιο «Απάτσι»,  ο οποίος αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε εξεγέρσεις φυλακών την περασμένη δεκαετία. 

Η εκτέλεση του Ευάγγελου Πάλλη, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα,  έλαβε χώρα στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στην οδό Θησέως 46 στην Καλλιθέτα, όπου το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο από πολίτες, ο οποίοι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ. 

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 60χρονο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και κατέληξε. Εκεί  οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Ευάγγελος Πάλλης είχε δεχθεί τρεις σφαίρες. 

Στη σκηνή του εγκλήματος έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. ενω αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής. 

Ο Ευάγγελος Πάλλης είχε καταδικαστεί σε ποινές ισόβιας κάθειρξης για δύο ανθρωποκτονίες,  το 1995 και το 2002, ενός ιδιοκτήτη αλόγων και ενός επιχειρηματία αντίστοιχα, στο πλαίσιο εκτέλεσης συμβολαίων θανατου.

Ηρθε κοντά με τους αντιεξουσιαστές λόγω της στάσης του στις εξεγέρσεις των κρατούμενων στις φυλακές Τρικάλων και Μαλανδρίνου, της  συμμετοχής του στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων τον Νοέμβριο του 2008, κατά την οποία ήταν μέλος της συντονιστικής επιτροπής και των αλλεπάλληλων μεταγωγών του για πειθαρχικά παραπτώματα.

Χαρακτηριστικό, είναι ότι η καταδίκη του σε τρία χρόνια φυλάκισης μετά την δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση των φυλακών Τρικάλων, το 2007, "πυροδότησε" οδομαχίες μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομίας. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-10-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις