Logo

Κορονοϊός: Κατέληξε 81χρονη στο «Σωτηρία» - Το «έσκασε» ασθενής από το Αττικόν



 
 

Στους 420 ανήλθαν οι θάνατοι από κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς άλλη μία ασθενής κατέληξε από επιπλοκές της νοσου Covid-19.

Παράλληλα συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στο Νοσοκομείο Αττικό, από όπου το έσκασε ασθενής που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία» , όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό, μία 81χρονη, η οποία είχε και υποκείμενα νοσήματα.

Κι ενώ παραμένει σε υψηλά επίπεδα ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων, ένας ασθενής με Covid-19  το έσκασε από το Νοσοκομείο Αττικόν. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο ασθενής ήταν αλλοδαπός αφρικανικής καταγωγής, όμως νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως πρόκειται για τρόφιμο του Δρομοκαϊτείου, όπου εντοπίστηκαν δύο κρούσματα. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, στο τμήμα του Δρομοκαΐτειου όπου νοσηλεύονταν οι δύο θετικοί ασθενείς, δύο νοσηλευτές και τρεις άλλοι ασθενείς ανέβασαν πυρετό. Όπως καταγγέλλει ο κ. Γιαννάκος τα τεστ καθυστερούν να γίνουν και τα αποτελέσματα θα βγουν στο τέλος της εβδομάδας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-10-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις